Stewie2k zvanično predstavljen kao novi član EG-a

19.01.2022

18:18

0

Američka organizacija Evil Geniuses je predstavila prvo pojačanje za novu sezonu

Stewie2k zvanično predstavljen kao novi član EG-a
stewi2k - Copyright Dreamhack

Američka organizacija Evil Geniuses je sinoć i zvanično predstavila svoje prvo pojačanje za novu sezonu, Džejka ”Stewie2k” Jipa, doskorašnjeg člana Team Liquida i bivšeg Major šampiona!

Već nekoliko nedelja se spekuliše o novoj postavi EG-a i gotovo da ne postoji sumnja kako će izgledati ovaj sastav u predstojećoj sezoni, ali se još uvek čekaju zvanične potvrde. Prvi koji je probio led, jeste Stewie2k, koji će nakon dve godine provedene u dresu Liquida zaigrati za novu američku velesilu, piše portal Rur.rs.

EG je iza sebe imao katastrofalnu sezonu, zbog čega su se nedavno rastali sa Piterom “⁠stanislaw⁠“ Jarguzom, Mihalom “⁠MICHU⁠“ Milerom, Ovenom “⁠oBo⁠“ Šlaterom, kao i trenerom Damianom “⁠daps⁠“ Stilom. Samim tim, morali su da započnu kompletnu rekonstrukciju tima, a pre Stewie2k-a, stigao je samo trener Damien ”Malek” Marsel.

Preostala su još dva prazna mesta, koja bi uskoro trebali da popune Timoti ”autimatic” Ta i Vilijam ”RUSH” Viežba i verujemo da bi njihovi transferi već danas mogli da budu potvrđeni.

Ukoliko EG ozvaniči ovu postavu, verujem da će imati potencijal da napreduju i da će bez previše problema povratiti EG na vrh. Nisam siguran da će moći da ugroze najbolje ekipe na najvećim turnirima, ali će sigurno moći da ostvare nekoliko značajnih rezultata.

Za EG u narednoj sezoni igraće:
Brehze
Cerq
Stewie2k
RUSH
autimatic

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Rur.rs

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike