Dragan ”elllement” Milanović je novi član Excel Esports Valorant tima

10.01.2022

16:03

0

Poznata Call of Duty organizacija će se ozbiljnije posvetiti ove godine i Valorant takmičenjima

Dragan ”elllement” Milanović je novi član Excel Esports Valorant tima
FIvS6ZLWYAQDftk - Copyright Excel

Poznata Call of Duty organizacija će se ozbiljnije posvetiti ove godine i Valorant takmičenjima, a srpski profesionalac će dobiti šansu da se dokaže u najžustrijoj konkurenciji, piše portal "Rur.rs".

Elllement se priključuje britanskoj esports organizaciji Excel Esports zajedno sa saigračima iz ekipe NoPoaching, Oskarom ”ozzy” Skotom i Muhamadom ”Moe40” Harifom, sa kojima je prošle godine osvojio nekoliko manjih turnira. Dragan je bio i deo Monkey Business ekipe, koju je potpisao OG prošlog proleća, ali je organizacija brzo počela da pravi izmene u sastavu, i tim više nije ličio na talentovanu grupu koja je blistala na VCT Europe Stage 1 Challengers 1.

Pored tri člana NoPoaching ekipe, za Excel Esports će ove godine igrati i paTiTek, koji dolazi iz Team Heretics i chiwawa iz ekipe Ninjas in Pyjamas. Veoma interesantna ekipa koja može vrlo lako da bude jedan od boljih evropskih Valorant timova, ali prvo treba proći kvalifikacije za zvanične Riot turnire. Većina igrača iz novog Excel Esports sastava je pokazala da poseduje nadprosečne Valorant sposobnosti, ali kako će funkcionisati u novom okruženju?

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Rur.rs

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike