Haland voli Srbina, dao mu i norveško prezime: On je legenda, prava kazna za rivale

06.10.2020

10:00 >> 10:42

0

Najbolji norveški fudbaler prekrstio kapitena orlova Kolarova u Kolaroven

Haland voli Srbina, dao mu i norveško prezime: On je legenda, prava kazna za rivale
Copyright MN Press/AP Photo/Martin Meissner

Najbolji igrač selekcije Norveške Erling Braut Haland priznao je da su svi njegovi saigrači još u ferbuaru, mesec dana pre zakazanog duela u baražu sa Srbijom, dobili video materijal sa svim drobim i lošim stranama “orlova” u igri. Video je trajao 40 minuta, a kakvi su zaključci centarfora Borusije Dortmund o snimku može se naslutiti iz nekoliko rečenica koje je o igračima Ljubiše Tumbakovića rekao za portal TV2.

Interesantno je još da Haland najbolje mišljenje ima o Aleksandru Kolarovu, koga je prekrstio u “Kolaroven”, verovatno skandinavsku verziju prezimena našeg kapitena:

-Plan je bio da pogledamo taj video koji smo dobili u februaru, ali neću reći da li smo ga pregledali kada je utakmica odložena. Što se mene tiče, dobro sam pripremljen za meč. Odigrao sam pre dva dana prvenstvenu utakmicu, imao sam lepih 90 nminuta protiv Frajburga – priča Haland koji je u pobedi rezultatom 4:0, postigao prvi i treći gol za “milionere”:

-Pre Frajburga nisam mnogo razmišljao o Srbiji, ali oni su nam sada u glavi.

MN Press

Portal TV2 konstatuje da neće biti jednostavno naslutiti koja će 11 igrača zaslužiti poverenje selektora Tumbakovića, budući da ih ima 33 na spisku i da su na prethodnim utakmicama vršene česte promene prve postave. Takođe, isti izvor navodi da vlada neizvesnost oko dolaska Nikole Maksimovića zbog poznatog problema sa koronom u redovima Napolija i ističu mišljenje neimenovanih da je štoper “napolitanaca” najslabija karika u odbrani “orlova”.

-Za njih igraju neki sjajni pojedinci. Mislim da će bar jedan igrati protiv nas – Kolaroven (Kolarov)! On je dobar. Bez obzira ko igra, moramo pokušati da im stvorimo probleme.

Na pitanje šta zna o kapitenu “orlova” i levom beku Intera, Haland kaže:

-On je fudbalska legenda! Sa zlatnom nogom. On je egzekutor!  Ima nešto u tim levonogim igračima.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike