Englezi tvrde: Jokanović postaje najplaćeniji trener Čempionšipa

21.03.2021

07:54 >> 09:40

0

Autor: D. B.

Navodno srpski trener bi mogao da dobije platu od 2.000.000 funti od Šefild junajteda

Englezi tvrde: Jokanović postaje najplaćeniji trener Čempionšipa
Copyright Profimedia

Iz Engleske stiže senzacionalna vest – Šefild junajted želi po svaku cenu da na Ostrvo vrati Slavišu Jokanovića!

Čovek koji je odveo Votford i Fulam iz Čempionšipa u Premijer ligu je označen kao idealan trener u nastojanjima Šefilda da se konačno vrate u elitni rang, a prema tvrdnjama lista “San” koji ovu vest donosi pod oznakom ekskluzivno, uprava je spremna da Jokanovića učini najplaćenijim trenerom u Čempionšipu, u kome će gotovo sigurno igrati sledeće sezone, sa platom od 2.000.000 funti po sezoni.

Jokanović je trenutnu u Kataru gde radi u klub Al Garafa i kako se navodi u ovom tekstu “on pažljivo bira gde želi da radi”.

– Šefild je pitao i bivšeg trenera Krisa Vajldera ko bi trebalo da bude novi šef struke i on je preporučio trenera Svonsija Stiva Kupera. On bi mogao da bude slobodan ukoliko klub iz Velsa ne uspe da se izbori za prelazak u viši rang ove sezone – navodi se u tekstu “Sana”.

Pročitajte još

Šefild junajted je trenutno 20. tim na tabeli Premijer lige i gotovo da je izvesno da će se sledeće sezone nadmetati u Čempionšipu. Iz 29 mečeva odigranih ove sezone u elitnom rangu osvojili su 14 bodova i nalaze se na poslednjem mestu sa četiri boda manje od VBA i 12 u odnosu na Fulam.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike