Drugi nedeljni derbi: Dva penala, jedan promašaj i trijumf Partizana 2:1

04.04.2021

13:56

0

Autor: D. B.

Ostao je još duel mlađih kadeta

Drugi nedeljni derbi: Dva penala, jedan promašaj i trijumf Partizana 2:1
Copyright Promo/FK Partizan/Sandić foto

Drugi nedelji večiti derbi i izjednačenje. Posle poraza omladinaca, kadeti Partizana pobedili su vršnjake iz Crvene zvezde rezultatom 2:1 (1:0) u okviru 27. kola nacionalnog šampionata.

Na meču odigranom na SC “Teleoptik” strelci su bili Baždar u 9. minutu iz jedanaesterca i Jevremović u 64. minutu, dok je jedini igrač Crvene zvezde koji se upisao u listu strelaca bio Nikolašević u 53. minutu meča.

Viđen je otvoren meč u kome su oba tima imala prilike. Zvezda je posle vodećeg gola Partizana uspela da preuzme inicijativu, ali pretila je mahom pokušajima iz slobodnih udaraca.

I posle vodećeg gola Partizana, rival je pokušao da preuzme inicijativu i da stigne do izjednačenja. Ali, bliže golu bio je Partizan. Crno-beli su imali veliku priliku kada je zbog igranja ruke dosuđen jedanaesterac. Baždar je ponovo bio izvođač, ali je Marinković uspeo da sačuva mrežu.

Poslednju šansu na meču i do u sudijskoj nadoknadi vremena imala je Zvezda, ali je Mihajlović izašao kao pobednik iz duela sa Miladinovićem.

Pročitajte još

Partizan: Mihajlović, Stašević, Trkulja, Nikolić, Stjepanović, Aćimović, Jevremović, Serdar(od 82. Isailović), Stojanović, Trifunović, Baždar(od 90. Veljić).

Crvena zvezda: Marinković, Mitić(od 46. Savić), Marić, Lečić, Graonja(od 73. Vukičević), Vidojević, Šljivić(od 83. Milosavić), Radonjić, Mijatović(od 45. Miladinović), Nikolašević, Bubanj.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike