Dragan Stojković Piksi za 24sedam iz Pariza: Uživam u ulozi dede, unuke i ja sutra najveći Noletovi navijači

10.10.2020

11:37 >> 22:15

0

Majstor u kopačkama bodri majstora sa reketom

Dragan Stojković Piksi za 24sedam iz Pariza: Uživam u ulozi dede, unuke i ja sutra najveći Noletovi navijači
Copyright MN Press

Srpska fudbalska legenda Dragan Stojković Piksi biće sutra svim srcem uz Novaka Đokovića tokom još jednog teniskog klasika sa Rafom Nadalom u finalu Rolan Garosa.

Ostaje samo pitanje: da li će se za Noleta navijati sa unukama iz fotelje ili će potrošiti pet minuta šetnje od stana do teniskog kompleksa i uživo pratiti srpskog šampiona.

– Nole mi je tu na dohvat ruke, ali korona je mnoge stvari izmenila u našim životima, a posebno sport. Ljudi nerado idu tamo gde su gužve, pa čak i kad poželiš da odeš na neki događaj, ispostavi se taj problem sa kartama, jer je značajno smanjen broj navijača na tribinama. Naravno, tražio sam karte i čekam odgovor od prijatelja, ali i ako ih ne bude spreman sam za varijantu B: sa porodicom i pred tv ekranom navijanje za Noleta. Unuke i ja, najveći Noletovi fanovi. Verujem da će kao i uvek dati sve od sebe, a očekujem da će to biti dovoljno da pobedi, iako igra protiv velikog šampiona – kaže Piksi za 24sedam.

Kako prolaze dani bez fudbala?

– Nikad nije bez fudbala, bez obzira što se trenutno ne radi. Sve se gleda, sve se prati, utakmice se igraju uprkos pandemiji, što je dobro. Inače, uživam sa unukama. Ujutru rano krenemo i do večere se ne odvajamo i ne stajemo. Imamo svoj ritam i mogu vam reći da se lepo osećam u ulozi dede.

To zainteresovani klubovi ne znaju, pa verovatno zovu i raspituju se?

– Zovu, tačno je to, ali nemam razlog da žurim. Mlad sam ja (smeh), predamnom je još dosta rada. Stvarno, mora mnogo toga da se podesi da bih pristao na novi izazov. Zavisi od grada, zemlje, kluba, uslova za život, da se ne lažemo, mnogo je bitan i taj finansijski momenat, pa sve to kada se uzme u obzir može se doneti odluka. Zvali su me baš skoro iz Emirata, ali polako… Ja sam sad na plaćenom odmoru. Takav je bio rastanak sa kineskim klubom, pa zašto da menjam status. Lepo mi je da budem sa porodicom, da budem okupiran i drugim poslovima, za koje pre nisam imao vremena i da sad razmišljam gde ću navijati za Novaka – kaže za 24sedam Dragan Stojković.

Sutra čitajte šta Piksi misli o igri reprezentacije, o poređenju njegovog majstorstva u Italiji 1990. godine sa golom Sergeja Milinković-Savića u Oslu….

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike