Đorđe Đoković otkrio da li očekuje publiku na ATP turniru koji se bude igrao u maju

17.04.2021

15:34 >> 15:38

0

Autor: Milan Nastić

Svim učesnicima poželeo dobrodošlicu na Serbia openu

Đorđe Đoković otkrio da li očekuje publiku na ATP turniru koji se bude igrao u maju
Copyright 24sedam/Katarina Mihajlović

Na glavnom žrebu za predstojeći Serbia Open u Beogradu, Đorđe Đoković, direktor turnira poželeo je dobrodošlicu svima učesnicima koji će narednih nedelju dana biti u našem glavnom gradu.

– Ponosni smo što uspeli da vratimo licencu u Beograd, mislimo da ovaj grad i ova država zaslužuju jedan ovakav turnir. Ipak, imamo i najboljeg na svetu i nekoliko igrača iz top 50 na svetu. Ovo je sjajna prilika da prikažemo domaćoj publici sve naše igrače i da mlade nade pokušavaju da se probiju ka vrhu svetske liste što brže – izjavio je Đorđe Đoković.

Pročitajte još

Direktor Serbia Open turnira je u obraćanju ekskluzivno saopštio da je Srbija dobila još jednu licencu ATP turnira:

– Kao što smo i prethodnih dana najavljivali, cilj nam je da povećamo broj turnira u Beogradu. Sa velikim ponosom želim da objavim nešto što je od sinoć i zvanično – a to je da od 22. maja ove godine, dakle za nešto vise od mesec dana imamo novi ATP turnir, novu 250 licencu, jednogodišnju licencu zbog pomeranja Roland Garosa. Nadamo se da će situacija da se popravi i da možemo što pre da vratimo publiku na tribune – zaključio je direktor Serbia open turnira.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike