Derbi juga Srbije bez pobednika: Majstorija Milovanovića sa 30 metara nije donela tri boda Radniku protiv Nišlija

31.07.2021

21:36

0

Autor: Adam Štulić

U Surdulici podela bodova

Derbi juga Srbije bez pobednika: Majstorija Milovanovića sa 30 metara nije donela tri boda Radniku protiv Nišlija
Copyright Uroš Milovanović foto: MN Press

U senci derbija 3. kola Linglong Superlige u kojem je Crvena zvezda u Subotici bila bolja od Spartaka (3:1), odigran je i derbi juga Srbije. U Surdulici su Radnik i niški Radnički podelili bodove (1:1), mada će zbog konačnog ishoda mnogo više žaliti domaćim tim.

Surduličani su već u trećem minutu meča pravom majstorijom mladog napadača Uroša Milovanovića, koji je izdržao duel sa jednim protivničkim defanzivcem i potom u maniru mnogo iskusnijih centarforova sa tridesetak metara lobovao prekaljenog golmana Nišlija Damira Kahrimana, koji su imali spreman odgovor.

Igrao se 22. minut kada je Miljan Škrbić doneo izjednačenje, postigavši svoj treći gol u isto toliko utakmica u novoj sezoni. Podestimo, nekadašnji fudbaler OFK Beograda prošlog leta nije prošao probu kod Sava Miloševića u Partizanu, a posle epizode u Zrinjskom stigao je na “Čair” i, čini se, napravio pravi potez.

Nastavili su fudbaleri oba tima da napadaju do kraja meča. Smenjivali su se Surduličani i Nišlije u periodima inicijative, a najbolju šansu da osvoje sva tri boda domaći su propustili u 54. minutu, kada je Kahriman odbranio penal Nemanji Subotiću.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike