Deki je impresioniran: Srbija igra paklen fudbal! Mesto nam je na Svetskom prvenstvu

10.09.2021

14:25 >> 15:50

0

Trener Crvene zvezde impresioniran Piksijevim Orlovima

Deki je impresioniran: Srbija igra paklen fudbal! Mesto nam je na Svetskom prvenstvu
Copyright MN Press

Jeste, primili smo nesrećan i nespretan gol od Iraca u Dablinu, ali smo se svi složili da su fudbaleri Srbije odigrali odličnu utakmicu.

Naravno, trebalo je da pobednik bude ranije rešen u vidu tri, četiri gola u mreži Iraca, ali nije se dalo.

I trener Crvene zvezde Dejan Stanković, čovek koji veoma dobro zna kako je to obući dres sa državnim grbom, impresioniran je nastupima čete koju vodi Dragan Stojković Piksi.

– Meni je čast što sam bio kapiten reprezentacije Srbije. Reprezentacije koja je igrala paklen fudbal, paklen. Ne znam kada sam gledao, a da je Srbija delovala tako moćno i dominantno. Žao mi je zbog onog gola, možda smo samo tako mogli da primimo gol, da ga sami sebi damo – poručio je Stanković, pa dodao da nema dilemu da će Orlovi pronaći svoj put do Svetskog prevnstva naredne godine u Kataru.

– Sa takvim odnosom i takvom igrom i organizacijom, realno je… Opet, znam kako je sa te strane kad ti neko nabacuje pritisak. Ali odnos, pristup, organizacija, kao što je bila u Dablinu, reprezentacija može da se nada da će da bude prva. Ako i slučajno ne bude, i kroz baraž zaslužuje da bude na Svetskom prvenstvu.

pročitajte još:

Fudbalska reprezentacija Srbije nalazi se na drugom mestu Grupa A kvalifikacija za Mundijal sa 11 osvojenih bodova i zapravo drži sve konce u svojim rukama. Ukoliko Piksijeva ekipa bude slavila u preostala tri duela obezbediće plasman na Svetsko prvenstvo.

Pred Orlovima je gostovanje Lukseburgu 9. oktobra, tri dana kasnije u Beograd stiže Azerbejdžan, a overavanje plasmana zakazano je za 14. novembar u Portugalu.

Standings provided by SofaScore LiveScore

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike