CS:GO CEE šampionat se vratio! Takmičite se za nagradni fond od 20.000 dolara!

18.08.2021

16:59 >> 17:00

0

Autor: Adam Štulić

Sve što treba da uradite jeste da se prijavite za nacionalne kvalifikacije

CS:GO CEE šampionat se vratio! Takmičite se za nagradni fond od 20.000 dolara!
Copyright Profimedia/Erik Tham/Alamy Live

Želite da igrate CS:GO profesionalno i da dokažete da ste najbolji u regionu? RUR i CEE Championship vam ponovo pružaju tu priliku! Sve što treba da uradite jeste da se prijavite za nacionalne kvalifikacije preko kojih možete obezbediti plasman na turnir sa nagradnim fondom od čak 20.000$! Prijavite se OVDE.

RUR organizuje nacionalne kvalifikacije za CEE Champions 2021 turnir, gde će snage odmeriti najbolje CS:GO ekipe iz regiona. Kvalifikacioni turnir za srpske ekipe će se održati 19. septembra, sa početkom u 17:00 časova. Četiri najjača tima će se potom plasirati u finalni plejof koji će se održati 26. septembra, piše portal “Rur”.

Najbolji tim sa nacionalnih kvalifikacija ići će na CEE završnicu gde će se boriti za nagradno fond od 20.000$. Pridružiće im se i tim 4Glory, koji ima direktan plasman kao najbolje rangirana ekipa u Srbiji.

Turnir će se odigrati preko FACEIT platforme. Posle uspešne prijave morate prijaviti vaš tim preko ovog linka. Pridružite se našem discord kanalu kako biste ispratili sve vezano za turnir: https://discord.gg/VsnyMWCFSA

Obavezna stavka je da svaki tim mora imati minimum 3 srpska igrača. Ostalih dvoje mogu biti iz bilo koje zemlje iz regiona. Prijava je potpuno besplatna i traje do 18. septembra.

Dalja faza CEE Champions powered by INTEL turnira će se održati u oktobru. Za dodatne informacije posetite zvaničnu CEE stranicu.

Prenos turnira će se održati na zvaničnom Klan RUR YouTube kanalu.

Pročitajte još

Prijavu, pravila i sve dodatne informacije o kvalifikacijama možete pronaći OVDE.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Rur.rs

TAGOVI:

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike