“Crnogorac” na pragu Malog Kalemegdana, “Poljak” ispao iz trke

06.10.2020

07:01 >> 08:28

0

Autor: Milan Nastić

Crvena zvezda u završnim pregovorima o povratku iskusnog plejmejkera

“Crnogorac” na pragu Malog Kalemegdana, “Poljak” ispao iz trke
Copyright MN Press

Tejlor Ročesti (35) bi uskoro mogao da se vrati u Crvenu zvezdu. Portal RSB objavio je da je iskusni bek, koji uz pasoš SAD ima i košarkaško državljanstvo Crne Gore, na pragu povratka na Mali Kalemegdan.

Zvezdina demonstracija sile u Zagrebu

Ročesti se vraća u Zvezdu posle epizoda u Kini i Olimpijakosu, a sa crveno-belima je osvojio titulu u domaćem šampionatu 2018. godine. Ovaj Teksašanin je studirao na Tulani i Vašington Stejtu, a karijeru je gradio mahom u Evropi. Bio je igrač Getingema, Able, Le Mana, Kaha Laborala, Bijele, Sijene, Nižnjeg Novgoroda, Makabija, Lokomotive Kuban… Upravo je u ovom ruskom klubu, tokom sezone 2016-’17, i sarađivao sa sadašnjim trenerom crveno-belih Sašom Obradovićem.

Dok čekamo da transfer bude i zvanično potvrđen u ovom klubu, 24sedam saznaje da se Zvezda raspitivala i za Ej Džej Slotera. Bek koji je tokom karijere posle studija na Vestern Kentakiju igrao za Bijelu, Deksiju Mons, Šole, Šalon, Panatinikos, Banvit, Strazbur, ASVEL i Real Betis u potrazi je za novim klubom, ali u Zvezdi su odustali od ovog odličnog košgetera kada su dobili informaciju da ima problem sa srcem. Sloter je juna 2015. godine postao član reprezentacije Poljske, za koju je igrao na EP 2017. i SP 2019. godine.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike