Ćevapi, šopska, burek - da li je to poruka za zvezdaše? Potencijalno pojačanje se oglasilo fotografijom

05.09.2021

20:08 >> 20:21

0

Zanimljiva kombinacija ishrane

Ćevapi, šopska, burek - da li je to poruka za zvezdaše? Potencijalno pojačanje se oglasilo fotografijom
Copyright Matijas Lesor/MNPress

Crvena zvezda još završava tim za narednu sezonu. Među povratnicima i mogućim povratnicima dugo se pominjalo ime Matijasa Lesora.

Prvo je bilo reči da je francuski centar sve završio sa crveno-belima, a onda je došla informacija da centar Monaka ipak ne dolazi.

Sada se zagonetnom porukom oglasio i sam Lesor. On je naime na svom Instagram “storiju” okačio samo jednu fotografiju. Na njoj su ćevapi, burek i šopska salata.

Instagram/
thiaslsf

Vrlo prepoznatljiva ishrana, ali i kombinacija koja nije uobičajena skoro nigde drugde osim u Srbiji i na Balkanu, tako da je moguće da je Lesor ovim poslao poruku da se vraća.

Francuski centar je prošle sezone osvojio Evrokup sa Monakom. Iako je u Zvezdi igrao sasvim dobro, navijačima nije ostao u lepom sećanju, jer je u finalnoj seriji protiv Budućnosti 2018. promašio “zicer” za pobedu.

Crveno-beli su tada ostali bez titule ABA, a i sam Lesor je često govorio da mu je to najteži trenutak karijere.

Ipak, navijači su mu sve oprostili kada se pojavio snimak kako se Francuz svađa sa nekim iz ekipe Budućnosti i psuje na srpskom. Tada su svi bili toliko oduševljeni da su ga na Tviteru pozivali da se vrati i da mu je sve oprošteno.

Podsetite se:

Pročitajte još:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike