„Bomba“ na „Marakani“: Koga je Zvezda dovela za 600.000 evra

25.05.2021

09:38 >> 11:21

0

Autor: Milan Nastić

Austrijanac u narednih dva dana treba da završi sa lekarskim pregledima

„Bomba“ na „Marakani“: Koga je Zvezda dovela za 600.000 evra
Copyright Profimedia.rs

Saga oko Aleksandra Dragovića polako se završava. Naime, dosadašnji fudbaler Leverkuzena je na korak do potpisivanja ugovora sa Crvenom zvezdom, pišu austrijski mediji.

On bi trebalo danas ili sutra da uradi lekarske preglede, nakon čega bi stavio paraf na ugovor do 2024. godine, uz primamljivu ponudu od 600.000 evra po sezoni, plus bonusi.

Inače, Dragovića uskoro očekuje i Evropsko prvenstvo, gde će igrati za austrijsku selekciju, ali pre toga će sve završiti oko potpisivanja ugovora sa crveno-belima.

Da je realizacija na vidiku, pokazuje i izjava Dejana Stankovića, koji je pre neki dan rekao da je klub završio posao u vezi sa jednim velikim pojačanjem.

Pročitajte još

Iskusni fudbaler je takođe imao ponude iz Nemačke, Turske, Rusije, ali on se ipak odlučio za Zvezdu, klub za koji navija od malih nogu, i kako je sam nedavno rekao, imao je veliku želju da zaigra za srpskog šampiona.

Zbog obaveza prema selekciji svoje zemlje, on će se kasnije priključiti priprema Crvene zvezde.

Sad se očekuje da čelnici crveno-belih krenu u trku za dovođenje još dva kvalitetna fudbalera sa ogromnim internacionalnim iskustvom – Aleksandra Kolarova i Aleksandra Prijovića.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike