Bjelica prošao audiciju: Sledeća stanica je Majami?

19.02.2021

06:20 >> 06:21

0

Autor: D. B.

Nemanja je bio starter u Sakramentu i postigao je 25 poena timu koji bi da ga vidi u svojim redovima

Bjelica prošao audiciju: Sledeća stanica je Majami?
Copyright Tanjug/AP Photo/Rich Pedroncelli

Nastavlja se čudna sezona Nemanje Bjelica. Protiv Majamija, univerzalac Sakramenta je bio deo startne postave. Postigao je 25 poena. Imao je osam skokova, tri asistencije, dve ukradene lopte… I to sve za 35 minuta provedenih u igri.

I utisak, kako novinara, kako i običnih navijača, je identičan. Reprezentativac Srbije je položio audiciju protiv kluba koji bi mogao da bude njegova sledeća stanica u karijeri.

Zvuči čudno, zvuči komplikovano, ali bi moglo da se ispostavi kao istinito. Džejson Andreson, novinar “Sakramento bija”, neposredno pred start utakmice u kojoj za Sakramento nisu igrali standardni starteri Holms i Barns, tvrdio je da je uz Filadelfiju, Majami klub koji je pokazao najviše interesovanja da napravi trejd i dovede Bjelicu.

– Njegov ugovor od 7.6 miliona dolara Majami može da prihvati – tvrdi Andreson.

I navijači Majamija su uvereni da je baš ova utakmica bila ona koja će ubediti čelnike Majamija da dovedu srpkog košarkaša.

Ova utakmica će ostati zapamćena i po tome što su dva igrača Majamija ostvarila tripl-dabl.

Pročitajte još

Džimi Batler je ubacio 13 poena uz 13 asistencija i deset skokova i ovo mu je bila treća uzastopna utakmica na kojoj je imao ovakav učinak, dok je Bem Adebajo imao 16 poena, deset asistencija i 12 skokova. Ovo je inače prva pobeda Majamija u Sakramentu posle gotovo pet godina. Tajler Hiro je ubacio 27, a Keli Olinik je stigao do rekorda sezone sa 22 poena uz sedam skokova.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike