Bivši selektor Srbije i zvanično preuzeo klub iz Superlige

04.01.2021

13:56 >> 13:57

0

Autor: D. B.

TSC ima novog šefa struke

Bivši selektor Srbije i zvanično preuzeo klub iz Superlige
Copyright MN Press

Mladen Krstajić je ponovo u srpskom fudbalu. Od danas čovek koji je vodio reprezentaciju Srbije na Svetskom prvenstvu je i zvanično novi trener TSC-a.

Pročitajte još

Bivši selektor Srbije je seo na klupu ovog Superligaša posle prerane smrti njegovog nekadašnjeg saigrača Zoltana Saba i ne krije da će biti veoma težak zadatak da zameni čoveka koji je ostavio dubok trag u ovom klubu.

– TSC kao klub je nešto što su evropski standardi. Imao sam samo jedan sastanak i kada sam video zdanje i šta će sve da se gradi nisam imao dilemu. Nisam postavljao nikakve uslove oko finnsija. Jesu one osnov života, ali… TSC akademija ima sve kao jedan bundesligaš – ocenio je Krstajić koji znao o čemu priča jer je tokom karijere branio boje Šalkea i Verdera.

Po Krstajićevom mišljenju TSC je primer kako moderan klub treba da funkcioniše.

– Ovo je domaći zadatak za sve klubove u Srbiji. Ovako treba da funkcioniše klub u 21. veku. Bio sam selektor, bila je pauza. Željan sam dokazivanja, a posla nije bilo – objasnio je Krstajić.

Njemu će prvi pomoćnici biti Dušan Bajić i Stefan Janković, a klub iz Bačke Topole počinje pripreme za prolećni deo sezone počinje 8. januara. Kao i većina Superligaša i TSC će se spremati za nastavak sezone u Turskoj gde će igrati i četiri prijateljske utakmice.

Instagram/@fktsc

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike