Biser Dinama stiže u Zvezdu

01.02.2021

10:48

0

Autor: D. B.

Mladi desni bek napustiće Lokomotivu i pojačaće crveno-bele

Biser Dinama stiže u Zvezdu
Copyright MN Press

Kakav posao Crvene zvezde! Prema nezvaničnim informacijama crveno-beli su na pravom putu da angažuju Đura-Đulija Đekića, momka koji je ponikao u Dinamu iz Zagreba, da bi potom bio prebačen u Lokomotivu gde bi mogao da sakupi više iskustva.

Ovaj desni bek od 16 godina, kako je potvrđeno za portal Mondo, bi trebalo da napusti Lokomotivu i da pojača mlađe kategorije Crvene zvezde. Crveno-beli će najverovatnije platiti samo trening kompenzaciju za njegov prelazak.

Mladi fudbaler je rođen u Zagrebu, a igrao za reprezentaciju Srbije do 15 godina na dve prijateljska meča. Njegov kvalitet na jednom turniru je primetio Mirko Bunjevčević kome je i Đurin otac Goran pružio ruku prihvativši poziv da zaigra za “orliće”.

Pročitajte još

– Zapazili su ga na turniru hrvatskih regija u Osijeku. Mesecima su ga pratili i dobio je poziv. Đuro je u kampu u Staroj Pazovi bio četiri dana i ostavio je odličan utisak. Toliko dobar da me nazvao Mirko Bunjevčević i rekao mi je da će Đuru i dalje pomno pratiti –

On je u Dinamo došao na probu sa sedam godina, a posle godinu je i registrovan za ovaj tim. Šest meseci je svakog dana putovao iz Gračaca u Zagreb, a zatim se njegova porodica preselila u glavni grad Hrvatske kako bi njihov sin mogao nesmetano da igra ua Dinamo. Sedam godina je bio u Dinamu, da bi se potom preselio u Lokomotivu.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike