Bajić objasnio razlog isključenja protiv Partizana: Moram da kažem...

31.10.2020

22:11 >> 22:40

0

Autor: Adam Štulić

Strateg Igokee otkrio šta se dogodilo na početku utakmice

Bajić objasnio razlog isključenja protiv Partizana: Moram da kažem...
Copyright MN Press

Laktaši nastavljaju da sanjaju jedan od najlepših snova. Igokea se posle pet kola nalazi u samom vrhu ABA lige, a četvrti trijumf izabranici Dragana Bajića ostvarili su na svom parketu protiv Partizana – 90:84.

Igosi su crno-bele “slomili” u dodatnih pet minuta, a uspeh još više dobija na značaju zbog činjenice da je iskusni strateg zbog isključenja morao da napusti meč posle samo 90 sekundi igre.

Lazić: Ponovile se slabosti, nema vremena za očaj

Razloge isključenja Bajić je dao odmah posle meča.

– Ono što moram da kažem, desilo se slučajno na večerašnjoj utakmici. Ovo mi je druga ili treća tehnička greška u karijeri. Želim da upoznam javnost da ništa, ni ružno ni viulgarno, nisam rekao sudiji Jurasu, imao sam prigovor. Moja greška je što sam ušao u teren, izvinjavam se svima, sudijama i mom timu što sam tako rano napustio utakmicu – kazao je strateg Igokee, pre nego što se osvrnuo na sam meč.

Igokea propustila šansu, Nelson doneo pobedu Limožu

Želim da čestitam momcima, pokazali su strašan karakter. Ono što mi znamo interno, koliko su umorni od putovanja, pogotovo posle ovog poslednjeg, u Francusku. Tri noći momci nisu spavali. Imali smo jedan dan pripreme za Partizan i moram da naglasim da je ogroman posao u pripremi odradio stručni štab. Dobro smo se pripremili, pogotovo kako da defanzivno uđemo u meč s protivnikom, dobro smo odradili posao. Uz sva dešavanja u toku utakmice, bilo je grešaka, ali momci su stvarno izginuli, izneli su ogroman teret u poslednjih 15 dana i od srca im čestitam. S ovim igračima se ne plašim da igram protiv bilo koga, večeras smo celu utakmcu vodili i zasluženo pobedili tim koji je pet puta skuplji od nas – rekao je Dragan Bajić.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 5

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike