Ataman: Nije tačno da ne volim ljude iz Fenera! Sa Željkom se čujem preko telefona

08.10.2020

14:48

0

Trener Efesa priznaje da teško podnosi uvrede koje dobija od navijača Fenerbahčea i zato nikad neće raditi u tom klubu

Ataman: Nije tačno da ne volim ljude iz Fenera! Sa Željkom se čujem preko telefona
Copyright MN Press

Trener Efesa Ergin Ataman pred večerašnji duel sa gradskim rivalom Fenerbahčeom rekao je da je jedna od realnosti turske košarke da nikad neće sesti na klupu ljutog protivnika. To, međutim, ne znači da je njegov odnos loš sa ljudima bliskim Fenerbahčeu i kao primer navodi svoje veze sa Srbinom Željkom Obradovićem.

-Obradović me je zvao telefonom pre dva meseca. razgovarali smo jedno 10-15 minuta. Nemam problem sa Željkom. Van terena je izuzetno druželjubiv i društven. Mogu reći da je društveniji od mene. Obojica imamo različite karakterne strukture . Njemu su takođe u prošlosti, dok je vodio Panatinaikos, navijači Olimpijakosa svašta skandirali, verbalno ga zlostavljali. Postoje i realnosti u turskoj košarci, a ta je da nikad neću raditi u Fenebahčeu – rekao je Ataman.

MN Press

Posle duela sa Obradovićem, Ataman će morati da vodi bitke i sa drugim srpskim stručnjakom Igorom Kokoškovom.

-Fener je moj najveći rival, dobar motivacioni faktor. Izuzetno poštujem vredne ljude koji rade u klubu i savesne pristalice. Moj bes izazivaju ljudi koji me psuju i svašta dobacuju, ali ta grupa je shvatila da me više ne mogu uplašiti ni demoralisati – jasan je Ataman.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike