Ana Ivanović otkrila favorite: Zna se ko je najbolji na Rolan Garosu

02.10.2020

18:51 >> 18:20

0

Autor: Milan Nastić

Prošlo 12 godina od kako je srpska teniserka osvojila titulu u Parizu

Ana Ivanović otkrila favorite: Zna se ko je najbolji na Rolan Garosu
Copyright Profimedia.rs

Prošlo je 12 godina od kako je bivša srpska teniserka Ana Ivanovič osvojila Rolan Garos. Posle toga mnogo stvari su se dogodile u njenom životu, ona se pre četiri godine povukla iz belog sporta, udala se za poznatog nemačkog fudbalera Bastijana Švajnštajgera, i rodila dvoje dece.

Ipak, kako sama kaže nije zaboravila najveći uspeh u karijeri i podizanje pehara na Rolan Garosu, što joj je bila jedina titula na Grend slemovima.

– Ne mogu da verujem da je prošlo 12 godina kako sam osvojila Rolan Garos. Sa mnogo emocija gledam na taj period i kako je bilo teško stići do samog vrha. To je u mom životu bio specijalan momenat i drago mi je što sam ostavila svoj trag u Parizu. Posle toga bilo je mnogo polufinala i finala, ali Rolan Garos je nešto posebno – kazala je Ana Ivanović.

Ona se osvrnula i na ovaj Grend slem koji je u toku u Parizu, napominjući da su i dalje dva najveća favorita za titulu Novak Đoković i Rafa Nadal.

– Naravno da pratim dešavanja na Rolan Garosu, jer me za ovo mesto vežu posebne uspomene. Nema dileme da su Đoković i Nadal glavni favoriti, igraju najbolji tenis na ovoj podlozi, i verujem da će se njih dvojica naći u finalu. U trku može da se uključi i Dominik Tim, i on ima poseban motiv, pogotovo što je nedavno osvojio US open. Dok u ženskoj konkurenciji najviše šanse dajem Simoni Halep – poručila je bivša šampionka Rolan Garosa.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike