A sad adio, Partizane: Umar Sadik na oproštaju od saigrača i trenera na Teleoptiku (video)

12.10.2020

12:21 >> 13:02

0

Bivši centarfor Partizana došao iz Almerije da se vidi sa ljudima sa kojima je delio dobro i zlo prethodnih godinu dana

A sad adio, Partizane: Umar Sadik na oproštaju od saigrača i trenera na Teleoptiku (video)
Copyright FK Partizan/Twiter FK Partizan

Doskorašnji napadač Partizana Umar Sadik iskoristio je prvi slobodan dan u novom klubu Almeriji da dođe u Beograd i pozdravi se svojim dojučerašnjim saigračima iz Partizana.

Nigerijski centarfor je ekipi i treneru Aleksandru Stanojeviću poželeo sve najbolje u nastavku sezone, naročito u 163. večitom derbiju koji je zakazan za nedelju (17.00) na stadionu u Humskoj.

Sadik je već zaigrao u timu Almerije, u porazu (1:0) od Logronjesa na gostujućem terenu. Šansu je dobio od prvog minuta drugog poluvremena i u poslednjim trenucima utakmice postigao je pogodak koji mu je VAR poništio zbog igranja rukom.

MN Press
Fudbal, 162. derbi, Crvena zvezda, Partizan

Njegova statistika biće jednako važna i Partizanu i Sadiku, jer je prema sporazumu dva kluba predviđeno da crno-beli dobiju bonuse ukoliko se Almerija plasira u Primeru (3.000.000 evra), kad odigra 50 utakmica (500.000) i kada Nigerijac postigne 20 golova (500.000). Obeštećenje od 5.000.000 evra je već uplaćeno na račun crno-belih.

Almerija je dosad na tri utakmice prikupila isti toliki broj bodova, uz dva poraza. Prvoplasirani Espanjol ima 13 bodova iz pet mečeva.

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike