Kako vam pokazuje da vas voli, na osnovu njegovog horoskopskog znaka

21.02.2023

13:32

0

Svaki znak kaže „volim te“ na drugačiji način

Kako vam pokazuje da vas voli, na osnovu njegovog horoskopskog znaka
Ilustracija - Copyright Freepik

Ovan

Za osobe rođene u znaku Ovna, ljubav je potreba koja treba biti ispunjena. Shvataju je kao svoje osnovno pravo i ne oklevaju da je traže. Osoba u znaku Ovna neće oklevati da svoju ljubav potraži na neobičnim i neočekivanim mestima, naročito ako mu neka osoba zapne za oko.

Ovan vene kada je bez ljubavi. Za osobe u ovom znaku ljubav je poput čarobnog napitka, u potpunosti ih ispunjava. Oni traže neprestanu ljubav i pokazivanje pažnje kada su u vezi. Ako ih partner zanemari i ne posveti im dovoljno pažnje, oni će se ohladiti.

Bik

Za osobe rođene u znaku Bika, ljubav je privrženost u svoj svojoj iskonskoj, fizičkoj i senzualnoj bliskosti. Kada im je potrebna ljubav, ona im odmah mora biti dostupna i treba da im pruži zadovoljstvo. Oni znaju kako da vole, ali znaju i kako da pruže, ali i da prime ljubav.

Ljubav za njih ima sasvim jednostavno i razumljivo značenje. Bikovi su postojani i odani, oni cene materijalna dobra i sigurnost i privlače ih ljudi koji im to mogu pružiti. Oni takođe žele u potpunosti da poseduju voljenu osobu.

Freepik
 

Blizanci

Za osobe rođene u znaku Blizanaca ljubav je osećaj udobnosti i sigurnosti koji ih čini srećnim i pruža im zadovoljstvo. S druge strane, ljubav je i prepreka za osećaj potpune slobode.

U pozitivnom smislu, ljubav za njih predstavlja prijatnu povezanost s partnerom. U negativnom smislu, ljubav kod njih može izazvati osećaj ozlojeđenosti, jer u određenim situacijama Blizanci shvataju ljubav kao ograničenje.

U takvim okolnostima, Blizanci mogu pokazati površno ponašanje, sklonost ka prevari, nepouzdanost. Ako osobe u znaku Blizanaca nastave da posmatraju vezu kao jedan vid obaveze, onda će ta ljubav za njih izgledati samo kao puki osećaj obveze i barijera za njihovu slobodu i nezavisnost.

Rak

Za osobe rođene u znaku Raka ljubav je mreža emotivne sigurnosti, potreba koja je iznad svih ostalih potreba i nešto što bi prvenstveno trebalo nastati iz iskrenosti i prijateljstva. Ljubav za njih predstavlja najlepši osećaj. Njihova ogromna potreba za ljubavlju izaziva u njima osećaj duboke sentimentalnosti. Sva prošla iskustva, osećaji gubitka i razočaranja, čine da osobe u znaku Raka postanu emotivne, velikodušne i senzualne osobe.

Profimedia
 

Lav

Za osobe rođene u znaku Lava ljubav je romansa, vatrena, jasna, penušava i predivna – nalik na one iz romantičnih filmova i bajki. Oni obožavaju osećaj zaljubljenosti.

Lavovi umeju da vole i samog sebe, ali i ceo svet. Lavovi imaju sposobnost da bez ikakvih pritisaka, očekivanja i uslova izvuku zadovoljstvo iz voljenih osoba. Njihova potreba i nagon za dominacijom i moći ispoljava se i u vezi s partnerom.

Devica

Za osobe rođene u znaku Device ljubav je misterija kojoj se željno očekuju predati. U potpunosti su posvećeni svojoj vezi i partneru, ali u ljubavi vide i njenu praktičnu stranu. Pošto su konstantno zaokupljeni razmišljanjem i planovima, ne znaju kako da se opuste u potpunosti. Često je njihova najveća ljubav njihov posao, njihova kuća i mesto gde mogu stvoriti savršenu atmosferu.

Freepik
 

Vaga

Za osobe rođene u znaku Vage ljubav je harmonija. Spajanje umova koje je izbalansirano – ni u kom slučaju nije ekstremno i vodi do srećnih i prijatnih rezultata za obe strane.

U Vaginom staloženom, simetričnom i skladnom svetu, ljubav se vezuje za lepotu. Venera, vladajuća planeta Vage, uliva u ove osobe duboko ukorenjeno poštovanje za estetiku, simetriju i sklad. Nekad ovo može predstavljati i problem za njih, jer se može dogoditi da ne uspeju da shvate dublje značenje ljubavi. Potrebno im je dosta vremena da odaberu savršenog partnera, jer žele da im partner po svemu odgovara.

Škorpion

Za osobe rođene u znaku Škorpiona ljubav je žudnja za jedinstvom koja ih obuzima u potpunosti i prati ih tokom čitavog života i utiče na njihova mišljenja i izbore. Za njih je ljubav vrhunsko osećanje, vredno svake žrtve, kod njih je to osećanje izraženo i bolje ga razumeju na jedan više fizički, telesni način.

Freepik
 

Strelac

Za osobe rođene u znaku Strelca ljubav je prava i večna, ali i nešto što ih može zaobići i zbog toga je moraju pronaći, istražiti, povratiti i zadržati, pre nego što je zauvek izgube.

Strelčevi su u suštini nesigurni. Njihove nesigurnosti su pažljivo zamaskirane njihovom komunikativnom, druželjubivom i iskrenom pojavom. Poseduju snažan duh i volju za istraživanjem. Plaše se da pogledaju dublje u svoje emocije i zbog toga im se može dogoditi da ne iskuse potpuno ispunjenje u ljubavi. Preterano su obazrivi po pitanju svog prostora i slobode i zbog toga nekad mogu pomisliti da će ih ljubav sputati i vezati, a ne osloboditi.

Jarac

Za osobe rođene u znaku Jarca ljubav je uzajamna razmena zadovoljstva koja donosi potrebnu sigurnost, mir i zadovoljstvo. I nasuprot opštem mišljenju, ljubav im je vrlo važna.

Za njih ljubav predstavlja povezanost i odgovornost, ali i senzualnost i stabilnost. Njihova ozbiljna spoljašnost može sakriti njihovu nežnu i blagu stranu ličnosti, ali oni u potpunosti razumeju ljubav. Kada se oslobode i otvore prema partneru, obasuće ga naletima razuzdane strasti i ekstremnom sigurnošću u sebe, što može biti izuzetno očaravajuće.

Pexels
 

Vodolija

Za osobe rođene u znaku Vodolije ljubav je svežina i nešto novo, nesebična i prijatna. Uvek imaju puno prijatelja. Sa svojom privlačnom ličnošću, vizionarskim pristupom i tolerancijom, vrlo retko osete oskudicu u prijateljstvima i obožavateljima. Oni vole nove i moderne pristupe svemu pa i ljubavi.

Za njih je izazov menjanje konvencija i tradicije u načinu udvaranja i ljubavi. Zbog toga, mnogi od njih neće oklevati da razmotre opcije između više potencijalnih partnera, pre nego što se istinski prepuste ljubavi.

Ribe

Za osobe rođene u znaku Riba ljubav je nesebično osećanje, čudo koje upotpunjuje, stvara celinu i zahteva potpuno predavanje. Za njih je ljubav više davanje nego primanje i ima dosta zajedničkog sa kreativnošću i filozofijom. Ali zbog njihove promenjive prirode Ribe mogu pokazati sklonost da se kreću – od jednog do drugog, konstantno u potrazi za pravom ljubavlju i dubljim značenjem.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike