Kako se horoskopski znaci ponašaju u ljubavnim avanturama?

28.01.2023

12:06

0

Ko najviše uživa u flertovanju, a kome greh ostaje samo u mislima?

Kako se horoskopski znaci ponašaju u ljubavnim avanturama?
Znaci Zodijaka u avanturama - Copyright Profimedia

Ovan

Lak ste plan za iskusne šarmere i zavodnike, reagujete spontano i nagonski na zov avanture. Prilike za flert vrebaju sa svih strana, to može da bude mladi ljupki kolega sa posla ili onaj zgodni komšija koji ne skida pogled sa vas. Grižu savesti prema stalnom partneru osetite kada već sve prođe.

Bik

Iako ste vi teško osvojiva tvrđava, onaj ko se dobro pomuči oko vas, može da vas zavede. Šanse mu rastu ako je uporan, nežan i obasipa vas poklonima, bombonjerama i cvećem, ako je pored vas uvek kada vam je potrebna podrška. Ako vas mazi i ljubi satima, bez prestanka, nećete toliko misliti na stalnog partnera.

Freepik
 

Blizanac

Vas je lako zavesti i vi to uvek priželjkujete, jer bez flerta i avanture, život vam nije dovoljno zanimljiv. Čak i onda kada se zaklinjete na vernost stalnom partneru, velike su šanse da ćete da padnete na nečiji šarm. Možda baš onda kada vas onaj galantni kolega pozove na kafu.

Rak

Iako ste odani, ipak maštate o avanturi i grehu, naročito ako vas stalni partner zapostavlja. Lagana muzika, opuštena atmosfera, iskusni udvarač koji ništa ne propušta slučaju, vuku vas u avanturu, iz koje uvek izlazite još snažniji. Za svaki slučaj, ostajete u kontaktu sa osvajačem.

Pexels
 

Lav

Iako ste vrlo temperamantni, ne skrećete tek tako sa pravog puta. Da bi vas neko osvojio, mora da vam pruži mnogo više od stalnog partnera. Jer za kraljicu Lavicu, treba se dobro potruditi. Tek kada se uverite da je žrtva prineta, udvarač može da se nada tajnom sastanku sa vama.

Devica

Vi ste pravi tvrd orah koji nije lako slomiti. Vaš urođeni smisao za realnost sprečava vas da uronite u nepromišljenu avanturu. Međutim, i taj vaš stegnuti stav, jednom može da popusti i vi se tada prepuštate uživanju. Možda sa onim nasmejanim, romantičnim kolegom.

Pexels
 

Vaga

Volite da vas dugo osvajaju, šarmiraju i da le lome oko vas. Ipak, šarmantnom kavaljeru lepih manira, teško možete da odolite. Ako je diskretan i strastven, rođen je za romasnu sa vama. Iako uživate u večitoj igri zavođenja i predavanja, stalnog partnera ipak ne ispuštate iz vida, a ni iz ruku.

Škorpija

Vi uvek, pa i u ljubavi, igrate na sve ili ništa. I volite kada se neko bori za vas. Odolevate čak i dugotrajnom udvaranju one zgodne osobe koja vas uvek guta pogledom u liftu. Ako imalo posumnjate u partnerovu vernost, tada bez griže savesti, prepuštate se osobi iz komšiluka, svojoj tajnoj opsesiji.

Pexels
 

Strelac

Kao što riba ne može bez vode, tako ni vi ne možete bez slobode, naročito kada ste zauzeti. Vaš vatreni temperament i topla ero priroda, kod mnogih bude želju da vam se približe. Uživate u flertovanju i avanturama, kada se udvarači trude oko vas ili vam vam neko pogledom jasno daje do znanja da vas želi.

Jarac

Skloni ste avanturama, ali u mašti. Ipak, vaši snovi ponekad postaju stvarnost. Onaj ko ume da vas fascinira svojim profesionalnim uspesima i društvenim statusom, ima više šanse da vas osvoji. Ali, to nije dovoljno. Više od romanse, priželjkujete srodnu dušu, nekoga ko će da vam imponuje ali i da vas razume.

Pexels
 

Vodolija

Vi, najčešće, padate na prvi utisak, fizički izgled. Neobavezna avantura vas privlači, tako uvek zadržavate ono što vam je najvažnije – ličnu slobodu. No, ponekad je dovoljan prijateljski smešak i ćaskanje o zajedničkim temama, pa da bezazleno flertovanje preraste u nešto više.

Ribe

Vi ne možete da živite bez ljubavi i onih pogleda koji sve govore. Avanature su za vas, samo bekstvo od surovog sveta koji vas okružuje i koji vas veoma plaši. Vaš topao, iskren pristup i iskre u vašim očima mogu da raspale žar kod više udvarača. Vas može da osvoji samo neko kao vi, kome nikada nije dosta nežnosti i ljubavi.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: cicimici.com

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike