Astrolozi otkrivaju koji mesec u 2023. godini će biti najgori za vaš znak Zodijaka

25.12.2022

18:06

0

Autor: 24sedam

Tokom sledeće godine svaki horoskopski znak će imati taj jedan posebno težak mesec

Astrolozi otkrivaju koji mesec u 2023. godini će biti najgori za vaš znak Zodijaka
Najteži mesec u 2023. godini - Copyright Profimedia

Sledeća godina će biti puna lepih trenutaka, ali i onih manje prijatnih. Svaki horoskopski znak imaće krizne trenutke, a astrolozi su predvideli koji će im mesec doneti najmanje sreće.

Ovan

Iako će leto biti nezaboravno, septembar će za Ovnove biti pun izazova. Poteškoće će se gomilati, a posebno će biti teško početkom meseca. Dolazi do porasta tenzija, pa će u ovom periodu biti teško izbeći sukobe.

Bik

U junu će mnogo toga krenuti po zlu, posebno kada je u pitanju njihov profesionalni život. Stres će se povećati, a oni će imati problema u donošenju odluka. Ako se oslone na savete ljudi kojima veruju, biće im mnogo lakše.

Profimedia
 

Blizanci

Avgust će biti prilično naporan mesec za Blizance. Imaće utisak da ništa ne ide kako treba i pitaće se da li se zvezde možda urotile protiv njih. Treba da se čuvaju konfliktnih situacija i razumnije upravljaju novcem.

Rak

Rakovi će se u januaru suočiti sa brojnim nesporazumima, posebno kada je ljubav u pitanju. Trebali bi imati na umu važnost otvorene komunikacije i savetuje im se da pokažu više spremnosti na kompromis.

Lav

Lavovi će u junu imati slabu samokontrolu, pa će imati problema da drže jezik za zubima. Njihovo strpljenje će biti u fokusu, a zbog čestih svađa i sukoba sa okolinom često će se osećati umorno i frustrirano.

Pexels
 

Devica

Tokom augusta, Device će osetiti da im je sreća okrenula leđa. Neki od planova će im propasti, a mnogi će se osećati frustrirano zbog nemogućnosti poslovnog napretka. To će ih podstaći na promenu strategije.

Vaga

Planetarni uticaji u aprilu će biti napeti. Malo stvari će ići kako treba, a mogli bi i u finansijskim problemima ako ne budu oprezniji. Trebalo bi racionalnije upravljati novcem i pažljivo planirati buduće troškove.

Škorpija

Iako je jun inače mesec rezervisan za zabavu i opuštanje, ova godina će za Škorpije biti puna drame na poslu i u porodici. Povrh svega, pojaviće se napetost u vezi, pa ih čekaju ne baš prijatne odluke.

Profimedia
 

Strelac

Strelčeve u oktobru čeka komplikovana odluka, kako u ljubavi tako i na poslu. Problem će biti u tome što neće znati šta da rade. Moraće da odluče da li žele da slede razum ili osećanja.

Jarac

Njihova rasipnost bi mogla izmaći kontroli u martu, a zbog želje da žive na visokoj nozi, neki će maksimalno iskoristiti svoje kreditne kartice. Moraće da porade na samokontroli kako bi se vratili u red i izbegli dugove.

Profimedia
 

Vodolija

Leto će biti komplikovano godišnje doba za Vodolije, a jun će im biti posebno težak. Duge veze mogle bi pasti u krizu, a nestabilne veze  će biti na tankom ledu. U ovom periodu treba biti oprezan sa svojim izjavama i suzdržati se od ishitrenih odluka.

Ribe

Ribama će u junu sve krenuti po zlu, pa će u jednom trenutku čak i prestati da broje sve izazove koji su ih zadesili. Osećaće se pomalo izgubljeno, pa će im biti teško da zadrže optimizam, ali će krajem meseca biti primetno olakšanje.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike