Horoskopski znaci skloni neuzvraćenoj ljubavi: Da li spadate u one koji uvek žele osobe koje ne mogu imati

30.11.2022

12:04

0

Autor: 24sedam

Ljubav po pravilu traže na pogrešnim mestima

Horoskopski znaci skloni neuzvraćenoj ljubavi: Da li spadate u one koji uvek žele osobe koje ne mogu imati
Neuzvraćena ljubav - Copyright Unsplash

Čak i ako niste strastveni sledbenik astrologije može vam biti od koristi informacija da li ste među onima koji se večito bore sa neuzvraćenom ljubavi.

Ovi horoskopski znaci skloniji su zaljubljivanju u osobe koje ne mogu imati od ostalih.

Ovan

Ovaj hrabar, snažan, odvažan znak takođe je i jedan od onih koji beskrajno ide za ljudima koji ga ne žele - i još uvek ne shvata njihove signale.

Ovnovi u sebi imaju kompleks spasitelja i svim srcem veruju da ako sada niste zaljubljeni u njih, bićete jer će vam pokazati koliko su zapravo posebni.

Profimedia
 

Škorpion

Škorpioni imaju toliko samopouzdanja da im je gotovo nemoguće da poveruju da ih neko ne želi. Zato je Škorpion uvek šokiran i izneveren zbog toga kako objekat njihove želje ne želi da ima ništa s njima.

Jednostavno im je toliko suludo da poveruju u mogućnost da će biti odbijeni ili da se nekom ne sviđaju, pa pokušavaju i pokušavaju ponovo. Ali jednom kad konačno shvate signal druge osobe - crno im se piše.

Profimedia
 

Strelac

Ovi dobri stari romantičari zaljubljuju se tako jako da boli… što im je još gore jer se večito zaljubljuju u one koje je nemoguće imati, primera radi u slavne osobe.

Strelac čak ide toliko daleko da će u svojoj glavi zamsiliti ceo jedan svet u kome može imati tu osobu.

Pixabay
 

Ribe

Ljubav je Ribama toliko važna da je traže na svim pogrešnim mestima. Ribe istinski žele da budu zaljubljene; jer ih to čini da se osećaju ispunjeno. Ne vole da budu same i praktično zavise oa drugih, zbog čega se emotivnimm odnosima i romantikom bave vrlo ozbiljno.

Nažalost, toliko gore u potrazi za savršenim partnerom da uvek naiđu na izrazito nesavršenog partnera. Ironija je u tome što se toliko panično boje bola, da to samo po sebi privlači ideju boli i slomljenog srca u njihove živote.

Unsplash
 

Bik

Bikovi su navikli da dobiju ono što žele. Nažalost, i oni sami smatraju da je dobijanje onoga što žele nakon nekog vremena dosadno, pa su, a da to ne znaju, skloni zaljubljivanju u ljude koje nikako ne mogu imati.

Njihova uporna tvrdoglavost ih ne pušta i pokušaće da zavedu upravo onu osobu koja uopšte ne primećuje da postoje. Njihov glavni moto je: "Bar sam pokušao/la."

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike