Zvezde znaju ko će se fokusirati na svoju karijeru, čak i ako to znači da će ostati bez ljubavi svog života

27.10.2022

17:04

0

Autor: 24sedam

Pre će ostaviti partnera nego dobru poslovnu priliku

Zvezde znaju ko će se fokusirati na svoju karijeru, čak i ako to znači da će ostati bez ljubavi svog života
Ilustracija - Copyright Pixabay

Ako verujete astrologiji znajte da postoje četiri horoskopska znaka koja će radije raskinuti sa svojom pravom ljubavi nego odustati od karijere.

Devica

Neki horoskopski znaci imaju vrlo jaku radnu etiku i zadrhte pri samoj pomisli da im emotivne veze na bilo koji način ometaju profesionalni život - a među njima su i Device. Njihova fokusiranost na posao je takva da će Devica namerno "prigušiti" svoja osećanja prema nekome kako joj to ne bi ometalo posao. U stanju su čak i da slažu partnera i reći da ne osećaju isto samo da bi raskinuli i kako bi se u miru mogli posvetiti poslu.

Pixabay
 

Rak

Novac i finansijska sigurnost vrlo su važni za Raka, pa se uvek trude da se podsete koji je njihov konačni cilj i zašto rade, posebno onda kada osećaju da im veza oduzima previše vremena ili energije. Rak će koristiti nasumične i besmislene izgovore da ostavi svog partnera kako bi ga zbunio, a prava istina je da je kraj veze došao zbog toga što se Rak osećao zarobljenim između posla i ljubavi, a posao mu je oduvek bio važniji.

Pixabay
 

Ribe

Ribe, posebno u mlađim godinama, vrlo su vredne i imaju naviku učenja i korišćenja raznih motivacionih taktika kako bi dobile što bolje obrazovanje. Ponekad može doći do simpatija ili romansa na fakultetu ili kasnije na poslu, ali Ribe će na kraju uvek smisliti neki razlog zbog koga će okončati tu vezu. Konačno, one će same biti negativci u svom ljubavnom životu jer su prioritet davale obrazovanju i poslu, a ne ljubavi.

Pixabay
 

Vaga

Mnoge Vage su jako stroge i orijentisane na karijeru, a kada odrastu, poseduju taj žar i hrabrost, što ih vodi daleko u karijeri. Ali tokom godina, s uspehom će doći i cena, jer će na tom putu biti puno žrtava, posebno kada je u pitanju ljubav. Vage će voleti i izgubiti partnere, a karijera će im uvek biti na prvom mestu.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike