Ne trudite se! Ovi horoskopski znaci uvek pobeđuju u svađi

26.10.2022

17:10

0

Autor: 24sedam

Svaku raspravu okrenu u svoju korist

Ne trudite se! Ovi horoskopski znaci uvek pobeđuju u svađi
Svađa - Copyright Profimedia

Sigurno u svom okruženju imate ljude koji su uvek spremni na raspravu i iz nje uvek izlaze kao pobednici.

Svaki horoskopski znak ima određene osobine i karakteristike, a neke od njih mogu nas učiniti pravim svađalicama koje uvek pobjeđuju.

Jarac

Niko nije toliko miran, hladan i sabran tokom svađe kao Jarac, a jedan od najboljih načina da dobiješ svađu s Jarcem je da u nju uđeš s jasnim, logičnim mislima i argumentima. Oni se u svađi ne plaše da idu toliko daleko da istražuju i pomno planiraju svaki svoj argument, a zahvaljujući vladavini planeti Saturn, oni će svaku svađu okrenuti u svoju korist. Kada se svađate s Jarcem, svakako hvatajte beleške ili nećete imati šanse, piše zena.rtl.hr.

Profimedia
 

Škorpion

Škorpioni su pomalo zastrašujući, ali nije njihova zagonetna priroda ono što ih čini pobednicima u svađama, već njihova sposobnost da uvek zadrže kontrolu. A u svađi sa Škorpionom morate paziti da vas ne ponesu emocije dok pokušavate da dokažete svoju tvrdnju. Iako je Škorpion vodeni znak i vrlo je osećajan, neće popustiti - pod vladavinom Marsa, Škorpion u svakoj svađi ima pomno osmišljenu strategiju koju bi neki čak mogli nazvati manipulacijom.

Profimedia
 

Devica

Devica je ta koja uvek misli da je u pravu i većinom zaista i jeste pa zato i pobeđuje u svađama. Devicama vlada Merkur, planeta komunikacije, tehničkih veština i fleksibilnosti, a Device znaju kako to da okrenu u svoju korist u svakoj situaciji. One uvek pokušavaju da reše problem, pa nikad ne započinju svađu samo da bi se u nju upustile. One takođe brzo razmišljaju i uvek paze na sve detalje pre nego što krenu "u napad".

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike