U ova tri znaka se najčešće rađaju ekstremno ljubomorne osobe

06.10.2022

13:04

0

Visoko cene vernost i predanost partneru

U ova tri znaka se najčešće rađaju ekstremno ljubomorne osobe
Copyright Profimedia

Šta utiče na to da je neko izuzetno ljubomoran? Ako je verovati zvezdama, datum našeg rođenja određuje crte našeg karaktera, kako one pozitivne, tako i negativne - kao što su sklonost prekomernoj ljubomori.

Tri su znaka u kojima se najčešće rađaju ekstremno ljubomorne osobe.

Škorpion

Daleko najljubomorniji znak horoskopa definitivno je Škorpion. Strastveni, erotični i tajnoviti Škorpioni visoko cene vernost i predanost partneru. Njihovi osećaji su intenzivni - od ljubavi do ljubomore i mržnje, sve osećaju 10 puta intenzivnije od prosečnih osoba. Skloni su da ne veruju drugima i u glavi često slažu svakakve scenarije koji nemaju veze s istinom. Uz sve to, osobe rođene u znaku Škorpiona teško se suzdržavaju u izražavanju svojih emocija - ako osete ljubomoru, parter će to itekako dobro znati. A biće ljubomorni čak i ako se neko usudi da stane pored njihove partnerke na autobusnoj stanici.

Profimedia
 

Rak

Osobe rođene u ovom emotivnom i senzibilnom znaku sklone su ljubomori, ali je znaju i vešto da je skrivaju. Samo u retkim slučajevima pokazaće drugima da ih muči ovaj neprijatnii osećaj pa je Rak među ljubomornim znakovima najmanje problematičan. Ono što bi najviše moglo podstaći njihovu ljubomoru je ako osete da je ugroženo ono što im je najvažnije - njihova porodica, a u tom slučaju spremni su da upotrebe svoja klješta kako bi zaštitili ono što je njihovo.

Profimedia
 

Lav

Lavovi su super privlačni i strastveni, a uz to imaju razumevanja ako se stvari ne razvijaju onako kako su oni zamislili. Ali, ako njihova partnerka ili partner nekom drugom poklanja pažnju koja je, u njihovim očima, istog trena će upaliti prekidač za ljubomoru. Lav je stalno gladan pažnje i čim oseti da je zanemaren, napraviće dramu, vrlo neprijatnu za sve prisutne.

Bonus video:

24sedam

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: zena.rtl.hr

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti