Ova 3 znaka Zodijaka u narednim danima doživeće potpunu sreću

22.09.2022

19:20

0

Autor: 24sedam

Pun Mesec 9. oktobra u Ovnu nas podstiče da svoje potrebe stavimo na prvo mesto

Ova 3 znaka Zodijaka u narednim danima  doživeće potpunu sreću
Pexels

Sunce ulazi u Vagu (22. septembra-22. oktobra)  što je ujedno i jesenja ravnodnevica i početak novog godišnjeg doba. 25. septembar Vagi donosi mlad mesec, dajući nam priliku da počnemo iznova u ljubavnim i finansijskim poduhvatima.

Istovremeno, pun Mesec 9. oktobra u Ovnu nas podstiče da svoje potrebe stavimo na prvo mesto. Blagodeti ovih potpuno različitih aspekata posebno će osetiti tri znaka koji imaju sve šanse da zablistaju tokom vladavine Vage.

Pixabay
 

Škorpija

Ovo je vreme da ubirate plodove svog rada pre svega ličnog truda koji ste uložili u razvoj svog bića. Iako se možda osećate nesigurno u vezi onoga što dolazi, znajte da stiže vreme kada će vam se sve lekcije isplatiti. Kao duhovno orjentisana osoba, vi u ovom periodu jednostavno možete manifestovati sve što želite.

Postoji snažan osećaj zahvalnosti koji vam dolazi ovog meseca, zbog kulminacije vaše lične mudrosti koja vas je dovela do ove šanse za nove početke.

Pixabay
 

Vodolija

Sa retrogradnim Merkurom koji izaziva finansijske uspone i padove, mesec koji je pred vama može biti odlično vreme da ponovo procenite svoje finansijske okolnosti tako što ćete biti izuzetno iskreni prema sebi. Ovo će biti posebno važno kada se Merkur 2. oktobra okreće direktno, jer će doći do pomaka i povoljnog trenutka za vaše prihode.

Ovo je vreme koje vam donosi značajne uvide kada u pitanju posao i novac i zato iskoristite priliku za besplatne savete koje vam donose planete. Dovoljno je da se na trenutak osamite i zapitate se šta stvarno mislite. Svaki odgovor će biti tačan.

Pixabay
 

Ovan

Iskoristite ovaj period kako biste se povezali sa svojim unutrašnjim bićem. Zapitajte se šta je ono što stvarno želite? Šta vam je na duši? Potom se fokusirajte na onaj deo odgovora koji otkriva vađe želje, težnje i snove. Morate početi da živite i razmišljate u ovom trenutku i u skladu sa vašim emocijama prema okolini bilo da je reč o prijateljima ili porodici.

Napuštanje predrasuda i strahova će se pokazati kao plodna i uzbudljiva avantura za vas u narednim nedeljama i zato ne čekajte ni časa.

BONUS VIDEO:

Tanjug

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti