Ova 3 znaka Zodijaka tokom Meseca u Vodoliji očekuje nesvakidašnji ljubavni zanos

06.09.2022

11:20

0

Autor: 24sedam

To znači da će imati hrabrosti da priđu nekome

Ova 3 znaka  Zodijaka tokom Meseca u Vodoliji očekuje nesvakidašnji ljubavni zanos
Najverniji znaci Zodijaka - Copyright Pixabay

Tri horoskopska znaka će poći za onim koga vole kada Mesec bude u horoskopskom znaku Vodolije od 6. do 8. septembra 2022. godine. Imaćemo sreće, to jest, ako sreća znači da ćemo imati živce da pristupimo nekome koga volimo sa idejom koja bi nas mogla odvesti na potpuno novi nivo sa tom osobom.

Pexels
 

Možda nećemo uvek dobiti ovakav nalet samopouzdanja, ali tokom Meseca u Vodoliji, moramo da iskoristimo ovaj osećaj. To je upravo ono što će privući pažnju osobe o kojoj želimo da saznamo više, a reakcija koju ćemo dobiti biće pozitivna.

Pixabay
 

U vazduhu je osećaj ‘sada ili nikad’. Ovakva neposrednost nas gura u aktivno stanje. Ne čekamo da neko napravi prvi korak, o ne, mi smo proaktivni i na dobitku, a jedino što imamo na umu je uspeh.

Unsplash
 

Dakle, ako se uspeh meri po tome koliko dobro prenosimo neke lepe misli osobi za koju verujemo da je vredna te vrste lepote, onda je to to. Pređite sa ideje na dela. Nema više stidljivosti, nema više čekanja – učinite to, ODMAH.

Evo koja tri horoskopska znaka idu za onim koga žele tokom Meseca u Vodoliji, 6. – 8. septembra 2022.

Pixabay
 

Lav

Osećate se posebno dobro pod Mesecom u Vodoliji i to vam daje do znanja da će vam zlatna prilika proći pored, ako uskoro ne preduzmete neki korak.

Budući da ste takmičarski raspoloženi i niste spremni da dozvolite da vam bilo šta pobegne, vi se osećate izuzetno samouvereno i znate šta je to što želite od osobe koja vam je zapela za oko i koja je skoro spremna da osvoji i vaše srce. Šta zaboga ima ova osoba da vi samo treba da budete pored nje?

Pa, za početak, ona ima ono što volite, volite i trebate, i to je dovoljno dobro za vas. Vodolija ima tendenciju da vas malo opusti, a Mesec u Vodoliji je odličan početak za vas kada je u pitanju ostavljanje inhibicija pred vratima.

Želite da budete viđeni; želite da budete primećeni, a svi znamo da Lav dobija ono što Lav želi. Bićete itekako primećeni, tako da samo nastavite.

Pixabay
 

Vaga

Za vas da zapravo znate koga želite u svom životu je velika stvar; niste baš vrsta osobe koja se obavezuje na bilo šta, a kamoli osoba za kojom želite da idete. Ovi dani vam donose sasvim novu perspektivu i to ide ovako: „kreni“.

Da, to je baš tako jednostavno. Postoji neko u vašem životu i mnogo vam se sviđa. Volite ga dovoljno da želite da bude u vašem životu, a sa Mesecom u Vodoliji, bićete inspirisani da zaista uradite nešto po tom pitanju.

Nema više oklevanja, ne želite da propustite ovu osobu, jer ako se osećate sigurnim i pozitivnim u vezi sa ovom osobom, zašto se onda truditi da prolazite kroz ceremoniju čekanja da se nešto magično dogodi?

Previše ste pametni da čekate. Vreme je da krenete za onim koga želite, jer zašto ne? Život je za žive, a iskustvo čeka odmah iza sledećeg ugla.

Pixabay
 

Ribe

Postoje dani kada samo želite da ‘sedite napolju’, a 6. septembar, nije jedan od njih. U vazduhu je malo previše ‘zabavne’ energije i možda ćete se ovog dana osećati prilično proaktivno u svom pristupu životu i ljubavi.

Bilo koji potez napravljen tokom Meseca u Vodoliji mogao bi da dovede do produženog boravka u ljubavi i romantici i kad bolje razmislimo, to možda i nije loša ideja. Ali prvo morate napraviti početni potez.

Moraćete da doprete do osobe u koju se zaljubljujete, kako biste joj se udvarali svojim neodoljivim šarmom kojeg imate u izobilju i, eto, neodoljivi ste. Ribe želite da budete oni koji imaju samopouzdanja da razbiju barijeru i načine prvi korak.

Želite da priđete ovoj osobi, predstavite se i pozovete je na kafu? Budite spremni da budete dobro primljeni, vi nikada niste imali ni naznake da ćete biti odbijeni – ne vi, Ribe.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike