Ova 3 znaka Zodijaka do 28. avgusta menjaju život iz korena

23.08.2022

11:20

0

Autor: 24sedam

Donosiće važne životne odluke

Ova 3 znaka Zodijaka do 28. avgusta menjaju život iz korena
Radost - Copyright Pixabay

Zvezde će ove nedelje biti naročito naklonjene Biku, Devici i Jarcu

Pixabay
 

Bik

Neki od vas će možda čak osetiti želju da prenesu važnu poruku, jer će Merkur trigonirati Pluton, ojačavajući vašu percepciju i sposobnost da identifikujete važne detalje. Uran će takođe 24. avgusta stajati retrogradno u Biku, što bi moglo izgledati kao zatišje posle oluje.

Utemeljujete svoje ideje i pronalazite praktična rešenja u promenama koje su se nedavno dogodile. Da li ste spremni da sledite želje svog srca ili da učvrstite kreativnu veštinu?

Mlad mesec u Devici 27. avgusta je divna prilika za početak, pa obavezno odredite svoje namere. Na kraju, ali svakako ne i najmanje važno, vaš nebeski vladar, Venera, će 28. avgusta praviti direktnu opoziciju sa retrogradnim Saturnom.

To znači da je vreme da istražite šta funkcioniše, a šta ne funkcioniše u vašem profesionalnom i ličnom životu. Šta vas zaista ispunjava? Unesite više toga u svoj život.

Pixabay
 

Devica

Ovo je tvojih 7 dana, definitivno! Sada kada sunce blista kroz Devicu, imate strast, entuzijazam i samopouzdanje da krenete napred (i osećate se veoma produktivno u tom procesu).

Merkur — vaš nebeski vladar — uskladiće se sa transformativnim Plutonom, što će vam pružiti priliku da ostvarite tabu želju koju možda imate. Ovo bi čak moglo da katalizira putovanje kojem ste se opirali, mami vas dublje u nepoznato.

Mnogi od vas takođe transformišu celu svoju perspektivu i uče kako da se oslobode razmišljanja zasnovanog na strahu. Druge Device se mogu voljno pokoriti kreativnoj ideji na kojoj ste tajno radili. Štaviše, Merkur će debitovati u Vagi koja traži pravdu, aktivirajući vašu drugu kuću udobnosti, finansija i sistema vrednosti koja traži stabilnost.

Pored toga što vidite pozitivnu promenu u vašoj novčanoj situaciji, ovo je takođe odlično vreme za razmišljanje o praktičnim metodama za organizovanje i jačanje vaših finansija.

Mlad mesec u vašem znakuoznačava početak novog poglavlja u vezi sa vašim emocionalnim osnovama i najdubljim osećanjima. Vreme je da krenete napred, stvarajući distancu od svog bivšeg, a da ne zaboravite na sećanja i mudrost koja su vam doneli. Spremite se za početak drugog poglavlja.

Pixabay
 

Jarac

Od sada, dalje i najdalje, Jarče! Sunce sada blista kroz Devicu i donosi magiju u vašu ekspanzivnu devetu kuću mudrosti, svetskih potraga i lične filozofije. Ovo će omogućiti jasnoću u vašem ličnom i profesionalnom životu, ali će takođe utrti put za uzbudljiv preokret na vašem duhovnom putu.

Šta je sledeće na vašoj listi? Da li ste počeli da planirate unapred? Merkur — planetarni vladar Device — će se povezati sa Plutonom u Jarcu, što znači da ste verovatno pozvani da transformišete svoj identitet, posebno ako ste se previše čvrsto držali prošlosti.

Možda je vreme da se suočite sa svojom senkom, jer zaista nemate čega da se plašite. Ako su vaši sistemi verovanja trenutno uzdrmani, vreme je da vidite svet na potpuno nov način. Ovo sledeće poglavlje vašeg života zavisi od toga.

Kad smo kod toga, buntovni Uran će 24. avgusta stati retrogradno, naglašavajući mnoge promene koje niste imali drugog izbora osim da pretrpite u protekloj godini. Osvrnite se na sve što se dogodilo, jer pronalazite logiku u haosu.

Kako su ove promene uticale na vašu autentičnost i/ili kreativna razmišljanja? Mnogi od vas imaju priču da ispričaju, pa zapišite svoje misli negde u međuvremenu. Mladi mesec u Devici označava početak nove avanture, one koja može zahtevati od vas da se upustite u nepoznato. Budite spremni.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike