Najveće ubice strasti! Šta horoskopski znaci ne vole u krevetu?

04.08.2022

11:02

0

Autor: 24sedam

Bez obzira na to da li ste u ozbiljnoj vezi ili ste tek započeli svoju vruću letnu romansu, dobro je saznati nešto novo kada je o strasti reč

Najveće ubice strasti! Šta horoskopski znaci ne vole u krevetu?
Seks - Copyright Profimedia

Prema tvrdnjama astrologa, svaki horoskopski znak ima neke svoje tipične karakteristike i ukuse pa tako ljudi rođeni u istim znakovima dele i slična interesovanja, čak i strasti. Zvezde mogu uticati i na to šta svaki znak voli, odnosno ne voli u krevetu pa tako ono što je nekima seksi, drugima može biti odbojno.

Ovan

Seks s Ovnovima je poput odlaska u bitku, a oni će već izdaleka nanjušiti tvoj strah i to će ih, bez bez sumnje, odbiti. Temperamentni Ovnovi ne vole plašljivce u krevetu pa čim im pokažete bilo kakav znak slabosti ili nedostatak samopouzdanja, oni će to shvatiti kao da s njima ne možete držati korak.

Bik

Pripadnici ovog horoskopskog znaka vole stabilnost, kako u spavaćoj sobi, tako i van nje. Nisu preerano skloni akrobacijama niti eksperimentisanju kad je reč o seksu pa od svakoga ko im predloži bilo kakve seksi ludorije beže glavom bez obzira.

Profimedia
 

Blizanci

Blizanci su verbalan znak i poznati su kao brbljavci pa će im i tokom seksa biti potrebno jako puno prljavih priča.. Ako se ne snalazite u tome, vrlo je verovatno da će zadovoljstvo potražiti negde drugo.

Rak

Bez obzira na to da li je reč o muškim ili ženskim pripadnicima ovog znaka, Rakovi vole kada partner posvećuje pažnju njihovom telu. Poznati kao romantične duše, nisu ljubitelji vođenja ljubavi na brzinu.

Profimedia
 

Lav

Lavovi vole komplimente, ali ne žele puno sentimentalnosti tokom seksa. Za njih je seks čisti fizički čin, a ne povezivanje duša. Ako imate Lava za partnera, nemojte forsirati nikakvu intimnost jer će ga to odbiti.

Devica

Zna se da su Device jako pedantne i teže perfekcionizmu, pa se ta njihova karakteristika ističe i prilikom intimnih odnosa. Iako su spremne da učinu svašta kako bi zadovoljile svog partnera, Device nikad neće pristati na seks na javnim mestima. Urednost i higijena su im na prvom mestu.

Vaga

Vage žele da budu prioritet svom partneru i ne vole da se osećaju zanemareno. Jako im je važno da partner ispuni sve njihove potrebe. Teže ostvarivanju ravnoteže u svakom aspektu svog života pa tako i u onom intimnom.

Profimedia
 

Škorpion

Pripadnici ovog misterioznog znaka smatraju da je seks transformativno iskustvo. Vole dopreti do tela, uma i duše svog partnera. Ne žele da budu u vezi sa nekim ko ih ne može pratiti.

Strelac

Ako ćete samo pasivno ležati u kreveti i očekivati od Strelca da vam priušti lepe stvari, gadno ćete se razočarati. Strelčevi ne vole lenje partnere, a ako niste spremni da se sa njima dobro oznojite, okrenuće leđa i pronaći nekoga ko hoće.

Profimedia
 

Jarac

Jarac je tradicionalni znak, a iako u krevetu imaju neka druga pravila, vođenje ljubavi vole da odrade kako treba pa i od svojih partnera očekuju da budu bez greške i da se drže unapred dogovorenog plana.

Vodolija

Iako poštuju tuđe granice, Vodolije ipak ne vole da čuju reč ne u krevetu i ne podnose partnere koji nisu spremni na eksperimentiranje. Seks je za njih avantura, a svaki partner za njih je nova zagonetka.

Ribe

Ribama seks predstavlja svojevrsni beg od stvarnosti pa od partnera očekuju da bude dominantan. Ako želite da ih usrećite morate biti spremni da uzmete stvar u svoje ruke.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike