Karmičke posledice veze sa oženjenim muškarcem

09.07.2022

18:34

0

Autor: 24sedam

Karma sve vidi i sve vraća duplo

Karmičke posledice veze sa oženjenim muškarcem
profimedia-0343741026 - Copyright Profimedia

Često zaboravljaju da karma sve vidi i da sve duplo naplaćuje. Međutim, ako je ljubav prema muškarcu prevladala, karma se neće nužno promeniti, ali sve zavisi o ulozi ljubavnice u razvoju porodice oženjenog muškarca i njihovim uzajamnim osećanjima. 

Pixabay
 

Ponekad se dogodi da karmički predodređen čovek nije slobodan. Po pravilu se to događa jer je taj muškarac postao sudbonosan za drugu ženu. Takav epitet ne može se poistovetiti sa „čovekom sudbine“.

Unsplash
 

Istovremeno, on nije karmički povezan sa svojom ženom, budući da je sudbina prvobitno imala za cilj da muškarac promeni upravo ženu koja se mora zadovoljiti ulogom ljubavnice. Karmička kazna se neće nužno desiti ako ljubavnica nema nameru da uništi tuđu porodicu i ako se ne meša aktivno u odnos muškarca sa njegovom suprugom. 

Profimedia/Pixabay
 

Sudbina obično ispravlja greške na taj način što će muškarac mirno napustiti brak i otići svojoj ljubavnici ili ako žena primi životno iskustvo i nauči životnu lekicju o ulozi ljubavnice. Karmička veza sa oženjenim muškarcem u ovoj  situaciji biće lekovita, pa će prekid biti prirodan i bezbolan. 

Pexels
 

Ako ljubavnica veruje svom partneru i oboje su sigurni u svoja osećanja, tada treba da se bore za svoju sreću. Ako bar i na trenutak posumnja u jačinu osećanja, odnos bi trebalo prekinuti. Karmička veza sa oženjenim muškarcem za ženu može biti kazna za grehove iz prošlosti gde se loše ponašala prema svojim partnerima. 

Pexels
 

To joj može doneti mnogo patnje, briga i emocionalnih smetnji, ali to je ono što mora dostojanstveno podneti ako zaista voli muškarca. Ponekad ta veza deluje kao životna prepreka usmerena na duhovni rast oba partnera. Po pravilu, zadatak osobe u takvoj situaciji je steći hrabrost i okončati međusobnu patnju, biti iskren prema sebi i doneti prave zaključke. 

Profimedia
 

U takvoj situaciji, kazna  karme će je stići ako želi varati i ostati sa ovim partnerom bez promene sebe. U takvim uslovima neće biti moguće pronaći sreću. Ponekad ljubavnica živi u iliziji da je oženjen muškarac njena sudbina.

Profimedia
 

Zadržavajući muškarca koji joj nije namijenjen prema planu sudbine, žena previđa svoje potencijalne sudbonosne partnere i karmičke saputnike. Kao rezultat toga ona može ostati sama kada se veza sa oženjenim muškarcem okonča, a upravo to je kazna koja ju je stigla zbog činjenice da se mešala u život i brak oženjenog muškarca.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike