Pazite šta radite, karma sve vraća

08.07.2022

17:10

0

Autor: 24sedam

Skrivena sila koja se trudi da nijedno loše delo ne prođe ne kažnjeno

Pazite šta radite, karma sve vraća
Šta vaš znak želi više od svega - Copyright Profimedia

Karma – termin koji je preuzet sa istoka, a označava „put koji duša mora da pređe u ovoj inkarnaciji kako bi nešto naučila“. Neretko, karmu vezujemo za „dug predaka“ ili „dug iz prošlih života“ koji mora da bude otplaćen u ovom životu, u ovoj inkarnaciji.

Karma je nevidljiva sila koja se trudi da ni najbolje skrivena loša dela ne prođu nezapaženo. Mnogi ljudi veruju da se čovek rađa sa svojom karmom koja ga prati od prvog do posljednjeg dana. Gledajte na nju kao na neku silu koja apsolutno nikada ne spava i koja vas uvek posmatra. Karma ne pamti samo vaša dela, već i emocije.

Profimedia
 

Karma vidi kada ste zavidni prema nekome, kada nekome želite zlo, kada nekoga mrzite zbog njegove sreće… sve su to emocije koje imaju frekvenciju i karma ih prepoznaje. Neki karmički dugovi brzo dolaze na naplatu dok neki dolaze kasnije. Ovo su neki od najskupljih karmičkih dugova koji kruže i dolaze po naplatu, po mišljenju nekih ljudi:

Profimedia
 

Uvreda roditelja

U mnogim psihologijskim i religijskim spisima pronaćićemo razloge zašto je važno biti dobro dete svom roditelju i zašto ih je važno poštovati. Naravno, postoje jako loši roditelji koji ne zaslužuju ništa od nas. Ali postoje i jako loša deca koja ne cene i ne poštuju svoje roditelje. Karma ne voli takve odnose. Uvrediti dobrog roditelja je skup karmički dug koji kasnije dolazi na naplatu.

Uvreda i izdaja osobe koja vas voli

Svaki čovek koji izigra iskrenu ljubav nalazi se na crnoj listi karmičkih zakona. Izdati osobu koja vas voli i koja vam želi samo dobro je jako ponižavajuća stvar i to je nešto što karma naplaćuje.

Nepravedno optuživanje

Karma ne voli loše tračeve i ne voli kada se o čoveku priča lažno i nepravedno. Dok ljudima to izgleda kao zabavna aktivnost ili “sprdnja” karma na to gleda ozbiljnijim očima. Pre nego što trepnete mogli biste se naći u situaciji u kojoj ste vi oklevetani i lažno optuženi.

Profimedia
 

Karmička ljubav

Karma može da ima ogroman uticaj na naš ljubavni život, a za to se vezuju termini kao što su „karmička ljubav“,karmičke veze“ i „karmički susreti“. Karmičke veze dođu onda kada ih najmanje očekujemo, kada ih ni ne naslućujemo. Kroz njih vraćamo karmičke dugove i učimo važne životne lekcije. U karmičkim ljubavima se najčešće ponavalja obrazac iz prethodnih ljubavi ili prethodnih života – cilj je da se nešto iz prošlosti ponovo proživi i okonča.

Karmičke ljubavi su najčešće veoma burne, ali i bolne.

Najčešće, zbog previše jakih emocija, postanemo žrtve partnera. Zbog toga se karmička ljubav najčešće doživljava kao kazna, a ne kao oslobađanje tereta i olakšanje. Često se pitamo zašto se nešto baš nama dešava i kako da utičemo na to?

Pixabay
 

Šta sve najavljuje dolazak karmičke ljubavi?

Obratite pažnju na sledeće događaje, jer oni najavljuju dolazak karmičke ljubavi u vaš život

Slučajni susreti sa jednom istom osobom

Dugo ste bez partnera i imate osećaj da nikada nećete ni da pronađete pravu osobu za sebe
Imate osećaj da partnera sa kojim ste tek stupili u emotivni odnos poznajete od ranije, iako to nije tačno.

Prilikom susreta sa određenom osobom osećate jako čudnu energiju koja vas povezuje
Dok provodite vreme sa partnerom osećate napetost, kao da iščekujete da će nešto da se desi
Stalno sanjate iste snove, snove koji kao da predstavljaju fragmente vašeg života – teško vam je da razdvojite san i realnost​.

Pixabay
 

Karmička ljubav nije isto što i sudbinska ljubav

Sudbina i karma nisu isto, a to isto važi i za karmičku ljubav i sudbinsku ljubav. Sudbinska ljubav se rađa prirodno između dve osobe i njen cilj je porodica, bez obzira na to da li će ona opstati il ne. Karmička ljubav nastaje neprirodno, a njen cilj je da partneri otplate dugove iz prošlih života. Karmičku ljubav je najlakše prepoznati po iznenadnim i burnim emocijama, koje je veoma teško kontrolisati.

Unsplash
 

Karmička ljubav je mač sa dve oštrice

Karmička ljubav je mač sa dve oštrice. Ona nam pomaže da otplatimo sve dugove iz prošlosti i da nastavimo da živimo oslobođeno od svih stega. Međutim, sa sobom donosi mnogo bola, tuge, svađa i slično. Ono što je sigurno je da nam karmička ljubav uvek nešto donosi,oslobađanje od dugova, srodnu dušu ili važnu životnu lekciju.

BONUS VIDEO:

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike