Kako će vam koji znak Zodijaka pokazati da mu se sviđate?

14.06.2022

11:00

0

Crveni obrazi, sanjivi pogledi, komplimenti, mali znaci pažnje...

Kako će vam koji znak Zodijaka pokazati da mu se sviđate?
Ljubav 2 - Copyright Pixabay

Ovan

Oni definitivno nisu među suptilnijima. Ako se sviđate Ovnu, daće vam do znanja. Zapravo, više će biti kao da vas je pregazio ljubavni voz od najmanje tri tone.

Bik

Jako izbirljivi Bikovi će vam se verovatno polako približavati, ali ako ne primate nikakve signale, nemojte ih pokušavati ubrzati jer ćete samo postići suprotno od onog čemu ste se nadale.

Blizanci

Bog vam pomogao sa njima. Bizanci prosto imaju potrebu da se ponašaju suprotno od onog kako se osećaju. To vam je zapravo kao da ste ponovo u osnovnoj školi sa onim klincem koji vas povlači za kosu i gađa blatom, ali mu se potajno sviđate.

Pexels
 

Rak

Sramežljivi, osetljivi i tajnoviti... Oni će vas gledati izdaleka i crveneti kada ih pogledate. Najlakši način je da ih izvučete iz oklopa i počnete da pričate ali sa nekim drugim. Onda će se pokrenuti jer neće moći da podnesu da vas neko drugi pokupi pred njihovim nosom.

Lav

Oni ionako vole da budu u centru pažnje, a kada im se neko sviđa idu na "all-in". Od najskuplje košulje iz ormana pa nadalje njihovo pravljenje važnima skače sa standardne desetke negde pod oblake. Ali su zapravo slatki jer im je jako bitno što mislite.

Devica

Device jednostavno žive od toga da pomažu drugima. Ako mislite da mu se sviđate priđite mu s nekim problemom i slušajte ga kako smišlja najbolje rešenje za vas. Tako ćete olakšati proces zavođenja i sebi i njemu.

Pixabay
 

Vaga

Budući da njima upravlja Venera, planeta ljubavi, sa njima ne bi trebalo da imate problema. Ako vam njegovi prijatelji kažu da su čuli puno o vama, znajte, vaša ljubavna budućnost je sigurna.

Škorpion

Ponekad se ponašaju poput Blizanaca i izluđuju vas, ali ono što će odati svakog Škorpiona je buljenje. Možda zvuči malo zastrašujuće, ali je zapravo više čudno i intenzivno. Oni zapravo pokušavaju da shvate kako i zašto tako utičete na njih. Ako uspete da ostanete dovoljno tajnoviti  da zadržite njihovu pažnju, uspeli ste.

Pexels
 

Strelac

Romantika u njima ne živi. Ipak, nisu najbolji u skrivanju emocija, tako da ako u vašoj blizini neki Strelac prospe kafu, ruši police sa knjigama ili pada niz stepenice, znajte da mu se sviđate!

Jarac

Samokontrola je za njih jako bitna tako da ne očekujte dramatične izlive emocija od njih. Bolje obratite pažnju na povremeni džentlmenski potez i lepu reč. Ako vam se učini da je u vaš život ušao vitez iz nekog prošlog vremena, možete biti sigurni da mu se sviđate.

Profimedia
 

Vodolija

Ljudi ih često doživljavaju kao hladne ili distancirane osobe. Uglavnom zato jer to i jesu. Zato, ako se Vodolija u vašoj blizini ponaša čudno, čak i nervozno, to je siguran znak da se zaljubila.

Riba

Riba kao najromantičniji znak će ispoljavati sve znakove zaljubljenosti školski preciznim redosledom: crveni obrazi, sanjivi pogledi, komplimenti, mali znaci pažnje i da, poput Škorpiona, i oni vole da zure u vas.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike