Ovo su 3 najlepša znaka Zodijaka

12.06.2022

17:20

0

Autor: 24sedam

Lepota u velikom broju slučajeva nema veze isključivo sa fizičkim izgledom, već i sa onom unutrašnjom lepotom

Ovo su  3 najlepša znaka Zodijaka
profimedia-0685320904 - Copyright Profimedia

Astrolozi tvrde da su zvezde posebno naklonjene Vagama, Škorpijama i Jarčevima, kada je u pitanju ona klasična fizička lepota.

Pixabay
 

Vaga

Vaga se često smatra i ubedljivo najlepšim znakom Zodijaka, a obično ih krasi i urođena elegancija. Češće nego pripadnici drugih znakova imaju simetrično lice, savršeno oblikovane usne, lepe oči, mladeže i slatke rupice na obrazima koje ih čine drugačijima, egzotičnima i, na kraju krajeva, privlačnijima od ostalih.

Ženu Vagu prepoznaćete po eleganciji kojom zrači svaki njen pokret. Ona je savršeno prirodna, ljupka, graciozna i uvek samo svoja. Njene su spoljne karakteristike pravilne crte lica, jagodice na obrazima, širok blistav osmeh, lepi zubi, vitak struk i naglašeni bokovi.

Vaga je perfekcionista i uvek je sređena, uredne frizure, a njen celokupni outfit uvek je uravnotežen i suptilan. Vagi se gotovo nikada neće dogoditi da nema šta obući ili da je obukla nešto potpuno pogrešno, jer će za odabir prave odevne kombinacije izdvojiti vreme. Urođeno joj je da zna kako se obući za svaku priliku i kako se predstaviti u najboljem svetlu gde god bila.

Pixabay
 

Škorpija

Prepoznatljivi su po naglašenim crtama lica i velikim očima u nekoj neobičnoj, hipnotišućoj nijansi. Osim prodornog pogleda, diče se i senzualnim usnama, kao i prekrasnom, gustom kosom. Obično su i vitke građe, a krasi ih i blistav ten, kao i mekana i negovana koža. Nastavak na sledećoj strani

Žene Škorpije su veoma lepe spoljašnjosti, obično su prirodne plavuše, negovane i otmene, koketne i svesne sebe i svog „uticaja“ na okolinu. Umeju da hodaju vrlo odlučno i uspravno, takođe i veoma graciozno poput mačke ili da se vešto „šunjaju“. U napetim situacijama usne su im stisnute, a pogled upućen u nepoznatom smeru.

Ako su nečim iritirane umeju da fiksiraju sagovornika na više načina, od detaljnog skeniranja do „streljanja“ pogledom. Upravo za Škorpije je karateristično, da imaju „najubitačniji smrtni pogled“ od svih predstavnika zodijaka ili „one ubijaju pogledom“. Zato su najlepše, ali i najopasnije.

Pixabay
 

Jarac

Pripadnici ovog horoskopskog znaka poznati su po odličnoj i zavodljivoj figuri. Iako im je izgled uglavnom prosečan i neutralan, ističu se velikim očima i iskrenim osmehom. Obično vole da se doteruju, pa je i stil ono što ih izdvaja od ostalih znakova.

Žena Jarac osvaja svojom klasičnom lepotom, njen cjelokupni izgled vrlo je dopadljiv, a prvo što svi na njoj primijete jesu visoke jagodične kosti koje joj daju posebnu eleganciju i šarm. Tipičnu predstavnicu znaka karakteriše duži nos, izražajno i skladno lice, duboke, pomalo mračne oči, vitka figura i tanak vrat, naglašena ramena, kao i čist i blistav ten. Telo joj je proporcionalne građe i čvrsto, pa se Jarčica može pohvaliti velikom fizičkom izdržljivošću.

Ima vrlo dobro i precizno oblikovane obrve, a senzualne usnice daju dodatan šarm njenoj pojavi. Kosa joj je obično tanka i svilenkasta, tamnijih boja i nijansi. Osim izraženim jagodicama, na prvu osvaja i svojim prekrasnim osmehom za koji stalno dobija komplimente. Ima lepo oblikovane noge, tanke zglobove i mala stopala zbog kojih je njen hod brz, okretan i siguran. Uvek izgleda sveže i mlađe nego što ima godina

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike