Ljubavne kombinacije Zodijaka koje uvek ostaju zajedno uprkos brojnim turbulencijama

26.05.2022

17:25

0

Autor: 24sedam

Čas se vole čas se mrze

Ljubavne kombinacije Zodijaka koje uvek ostaju zajedno uprkos brojnim turbulencijama
priscilla-du-preez-9vHPCKymSh0-unsplash - Copyright Unsplash

Turbulentne veze, nabijene emocijama, ali i čestim svađama, najčešće se završavaju pričom o pravim ljudima u pogrešno vreme. Međutim, postoje i srećnici čiji odnos prolazi kroz razna iskušenja, nailazi na prepreke, čak i do rastanka dođe, ali su oni dokaz da prava ljubav zaista pobeđuje sve, jer im je srećan kraj suđen. Ludački se vole, još se luđe ne podnose u određenim fazama. Mogu oni i jedno bez drugoga, ali zajedno su nepobedivi i mogu da se bore protiv celog sveta.

Profimedia
 

Lav-Vaga

Ovaj spoj je karakterističan po tome što ih vezuje duboko prijateljstvo na koje ni jedno ni drugo ne zaboravljaju čak ni u momentima kada očima ne mogu da se vide. Lav je veliki osvajač koji smatra da ne postoji osoba koja ne može da podlegne njegovom šarmu, ali kad naiđe na Vagu, shvatiće da mora da promeni pristup.

Zato će se prema njoj ophoditi pre svega zaštitnički i prijateljski. Biće mu potrebno više vremena ali će uspeti da osvoji Vagino srce i smatraće da je tu kraj, a zapravo najznanimljivije tek tada počinje. Pošto je on eksplozivne prirode i vrlo često samovoljan pa smatra da mu je sve dozvoljeno, Vaga će se često naći u ulozi njegovog glasa razuma i savetodavca da zastane i duboko udahne.

Profimedia
 

Iako je Vaga smirenija, i ona će imati svoje epizode u kojima ne može da se izbori sa Lavovim temperamentom. Kada on oseti da mu Vaga nije stopostotno posvećena i da postoji mogućnost da je izgubi, pokušaće da je pridobije skupocenim poklonima ili izuzetno dobro osmišljenim iznenađenjima.

Profimedia
 

Vaga nije imuna na luksuz koji joj Lav nudi, a njemu je neophodan, ali to njoj nije dovoljan razlog da pređe preko njegove prenaglašene teatralnosti koja je više iritira nego što je zabavlja. Iako im ciljevi u životu nisu identični, oni se drže zajedno ali u njihovom odnosu počinje prilično da škripi kada Lav primeti prenaglašeno flertovanje Vage sa drugima, ma koliko ono bezazleno bilo. Takođe, ako se ne oseti dovoljno voljenim i potrebnim njemu ne treba puno da nađe osobu koja će ga posmatrati sa divljenjem.

Svađe između Lava i Vage su više nego žustre i eksplozivne. Koliko god se činilo da Vaga „usta ima, a jezika nema“, ona se u ovakvim situacijama prikazuje Lavu u potpuno drugačijem svetlu.Zato je tokom njihovih rasprava ona glavni govornik dok on, začudo, više sluša nego što iznosi kontraargumente. On će pre da se pokupi i ode, jer Vaga od njega zahteva da smanji doživljaj sa posesivnošću i netolerancijom, nego što će ostati da isteraju sve na čistac

Profimedia
 

Strelac- Ribe

Još jedan astro par koji je na prvi pogled spoj nespojivog. Strelac je pravi osvajač kog ne zanimaju društvena pravila već se potpuno nekonvencionalno ponaša, dok Riba robuje mnogim predrasudama i istovremeno mašta o ljubavi iz bajke. Dok je ona povučena, on bez blama pokazuje svoju naklonost i želi da što pre dođe do konkretizacije njihovog odnosa.

Pixabay
 

On je više čulan, strastveni tip kojem treba vremena da otkrije svu dubinu osećanja koja u njemu postoje, ali ga Riba neodoljivo privlači zbog svoje, gotovo detinje, romantične predstave o životu.

Ona u njemu vidi oslonac i nekoga bi mogao da je vodi kroz život. Njemu će se to u prvo vreme veoma dopadati, ali vremenom će početi da ga guše njeni veliki i ozbiljni planovi u životu, jer ne zaboravite da on smatra da može da radi šta mu se prohte i da dođe i ode kad poželi. 

Ribe su, pak, preosetljive i njegov oštar jezik će joj naneti velike rane na duši koje će smatrati neoprostivim. Čak i kada nema treće osobe, Strelac može da zapadne u takva duševna stanja kada će smatrati da je izlaz iz te veze jedini spas za njega.

Profimedia
 

Kako vreme što više odmiče, Strelac nema potrebu da pokazuje svoje šarmerske sposobosti i da dokazuje sebi kako mu je odlično sa samim sobom. Riba, iako duboko povređena, pokušava da nastavi svoj život, čak i ulazi u površne veze, ali duboko u sebi zna da sa svakom novom osobom traži onaj osećaj koji je imala pored Strelca.

Koliko god stvari između njih bile komplikovane i naoko nepopravljive, na kraju je Strelac taj koji rešava da da šansu njihovoj priči. Riba kao da to jedva čeka, jer nikada uistinu nije ni digla ruke od njih. Možda će biti potrebno vremena da se usklade, ali kada se konačno dogovore oko toga šta su ciljevi kojima oboje streme, njihov odnos postaje neraskidiv.

Profimedia
 

Devica-Vodolija

U ovoj kombinaciji, Vodolija je ta koja prva zapadne za oko Devici. Ona smišlja taktiku kako da joj privuče pažnju, jer kod pedantnih Devica sve je u planiranju i proračunima. Od svih oružja kojim raspolaže najbolje će upaliti Devičina duhovitost, jer Vodolija uvek pada na bogatstvo duše, a ne avione i kamione koji joj se nude. Ovaj astro spoj je prilično neobičan, jer su prilično različiti po svojim pogledima na svet, ali hemija koja postoji između njih je toliko jaka pa kao da sve to briše. Njima nije potrebno previše vremena da bi se zaljubili jedno u drugo do koske, ali najčešći kamen spoticanja je u tome što je Vodolija gotovo ludački neustrašiva, dok je Devica ta koja procenjuje kakav bi rizik preuzela ako bi poslušala Vodoliju.

Pixabay
 

Sa druge strane, Devica ima tendenciju da popuje jer smatra da je popila svu pamet ovog sveta i svojim pasivno- agresivnim nastupom ubeđuje Vodoliju kako je ona isključivo u pravu. Vodolija će joj to tolerisati u zavisnosti kolika je jačina emocija koje gaji, što će Devica shvatiti kao signal da je uspela u svojoj nameri. Kada shvati da je u zabludi, prigovara joj da je samovoljna i da to više neće da trpi, a Vodoliji će dozlogrditi njena mušičavost pa će im razlaz izgledati kao jedino rešenje. I misliće da je to zauvek.

Njih dvoje su u stanju da ne budu u kontaktu mesecima, čak i godinama ali da se često u mislima vraćaju jedno drugom. Vodolija je u stanju da samuje i da se u potpunosti posveti unapređenju ostalih aspekata svog života dok će se Devica zadovoljiti da joj je u životu sve manje – više isto, ali će povremeno uletati u avanture.

Profimedia
 

Međutim, osobe koje joj uđu u život posle Vodolije neće biti ni njena bleda senka. Koliko god da joj smetaju Vodolijini atipični pogledi na svet, nedostajaće joj njeno razumevanje, pomalo blesavo ponašanje i pokazivanje osećanja na krajnje neuobičajene načine. Pošto su oboje tvrdoglavi, pitanje je ko će od njih dvoje prvi ostvariti ponovni kontakt. Iako će izvesnog femkanja kod obe strane sigurno biti, kad se konačno opet nađu i spoje to će biti jednom za svagda.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike