Šta bi znakovi Zodijaka promenili da mogu da vrate vreme?!

18.05.2022

13:11

0

Autor: 24sedam

Svako se nađe u situaciji da žali zbog nekih stvari koje je nekad radio

Šta bi znakovi Zodijaka promenili da mogu da vrate vreme?!
Profimedia

Šta je to što bi vaš znak promenio da može vratiti vreme u nazad? Neki žale što su uzalud potrošili vreme na neke ljude, a neki za svoja nedela.

Profimedia
 

Ovan

Kad bi mogao vratiti vreme, impulsivni Ovan vratio bi svoju ljubav iz mladosti, popravio svoje greške i korigovo mane, više vremena bi posvetio bližnjima i deci. Na poslovnom polanu radio bi samo ono što ga istinski ispunjava i veseli. Nikome ne bi polagao račune za svoja dela.Više pi putovao i doživljavao adrenalin u svakom smislu.

Profimedia
 

BIK

Kad bi osećajni Bik  otputovao u prošlost, vratio bi se u doba kad je puno privređivao i živeo u obilju na svim poljima. Ako bi nešto popravljao, bio bi prema voljenoj osobi manje posesivan, zahtevan i više prilagodljiv. Već od mladosti bi se usmerio na posao i postavio bi visoke ciljeve. Pobrinuo bi se da sam brine o sebi.

Profimedia
 

Blizanci

Kad bi snalažljivi Blizanci podešavali svoje životno računanje, instalirali bi na njega neke nove aplikacije i programe. Drukčije bi prihvatali ljubav i partnerstvo, a u odnose bi uložili više energije i vremena. Pravovremeno bi se zaustavili kad shvate da neko nije dobar izbor za odvesti pred oltar i time bi sprečili više razvoda. Pokušali bi razumeti život dublje i imati više strpljenja za porodicu.

 

Rak

Kad bi se mogao vratiti u prošlost, Rak ne bi dopustio sebi da bude toliko puta razočaran i emotivno povređen. Manje bi paničio, histerisao i sažalijevao sebe, što ga dovodi  do  nezadovoljstva i labilnosti. Više bi se  posvetio  svojim ambicijama ,napretku  sprečio bi da ga u poslovnim i financijskim pitanjima prestignu nesposobniji od njega.

Pixabay
 

Lav

Poništio bi sve svoje strahove povezane s tegobama, slabostima i zdravstvenim stanjem. Živio bi zdravije i kvalitetnije i više bi pazio na ishranu. Izbegao bi mnoge bučne zabave i “akcijske filmove” i više bi svog dragocenog vremena posvetio ljudima i aktivnostima koje zaista voli.

Devica

Devici, koja obožava planove i analize, put u prošost bio bi zaista  avantura, koju bi do tančna isplanirala. Ispunila bi svoje želje, kupila bi veći stan, bolji auto i s vremena na vreme dopustila bi malo spontanosti. Više bi vremena boravila u prirodi, u prijatnom i romantičnom društvu, bez kočnica i analiziranja.

Profimedia
 

Vaga

Osećajna i suzdržana Vaga s povratkom u prošlost usmerile bi se na to da manje trpe zbog ljubavi i ambicioznije bi se posvetile poslu. Trudila bi se da bude odlučnija, zaboravila bi na svoju preteranu dominaciju i pravičnost. Nikome ne bi dopustila da manipuliše sa njom. I ne bi povređivala one koji joj nisu ispunili želje.

Škorpija

Kad bi se Škorpion vratio u prošlost, izbrisao bi svoje osvete, ljutnje i ljubomorne scene. Manje bi maltretirao druge, pažljivije bi birao reči i više vremena posvećivao onima koji ga zaista vole. Intenzivnije bi razvijao svoje talente .U komunikaciji bi svakako bio manje nadmen.

Strelac

Kad bi Strelac mogao promeniti prošlost, već bi u mladosti naučio biti odgovorniji, manje bi trošio i živeo istinski, po srcu, što bi mu omogućilo i bolji poslovni napredak. Bio bi uticajnji, manje bi vremena trošio na ljude koji nisu vredni njegovog poštovanja. Nikad ne bi u ljubavi sedeo na dve stolice i svoju bi ljubav ulagao samo u jednu osobu.

Profimedia
 

Jarac

Kad bi Jarac zavrteo vremenski stroj, puno bi stvari bilo drukčije. Najprije bi se oslobodio kompleksa manje vrednoti, poradio bi na samopouzdanju i istrgnuo se iz samo nametnutih prividnih okvira. Rasteretio bi se uticaja roditelja, što mu ograničava spontano i slobodno življenje. Dopustio bi sebi više stvari i više avanture.

Vodolija

Kad bi Vodolija mogla vratiti vreme, bio bi i na poslovnom i na privatnom planu promišljeniji i odgovorniji. Manje bi govorili više radili. Bili bi spremani produbiti odnos, sa voljenom osobom, posvećivali bi više vremena i pružali osećaj sigurnosti. Manje bi se zabavljali do kasno u noć i rešavali probleme ljudi koji im nisu bliski.

Profimedia
 

Ribe

Kad bi Ribe mogle otplivati u prošlost, bile bi velikodušnije, mirnije, manje labilne i ljubomorne. Ne bi tražile “dlaku u jajetu” da razore odnos, pokušale bi biti mirnije i spontanije. Na poslovnom području ne bi dopuštale da ih ucjenjuju i postavljaju im nemoguće zahteve. Više bi slušale svoju izoštrenu intuiciju.

 

BONUS VIDEO:

24sedam

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti