Jedan horoskopski znak je u emotivnim odnosima tvrdoglaviji od svih

29.03.2022

17:04

0

Zvezde imaju veliku ulogu kada je zaljubljivanje u pitanju, astrolozi otkrivaju kako se koji znak ponaša u vezi

Jedan horoskopski znak je u emotivnim odnosima tvrdoglaviji od svih
Ljubav - Copyright Profimedia

Astrolozi otkrivaju kako se koji znak Zodijaka ponaša u vezi i kako ne stvarati šablone kada su odnosi u vezi, ljubavi i životu u pitanju.

Pixabay
 

Ovan

Osobama rođenim u znaku Ovna sve brzo dosadi. Traže vezu u kojoj će se stalno nešto dešavati. Ukoliko pomisle da veza klizi u monotoniju, pobeći će i neće se osvrtati. Žele vatreni seks sve vreme.

Kada Ovna ostavite mogu se desiti dve krajnosti: može se desiti da poptpune odlepe ili da budu ravnodušni. S obzirom da osobe rođene u znaku Ovna mogu da budu prilično lude kada su ovakve situacije u pitanju, imajte to stalno na umu. Takođe se brzo oporavljaju, nemojte se iznenaditi ako ubrzo počnu da izlaze na sastanke. Takođe se može desiti i da vas iskuliraju i zaborave da ste ikada postojali.

Pixabay
 

Bik

Bikovima je teško da nastave posle raskida. A sa druge strane kada završe sa nekima to je to, nema više nazad. Jako loše se osećaju posle raskida, praktično se raspadaju. U njima su pomešana osećanja ljutnje, depresije, tuge, mržnje ali duboko u sebi se potajno nadaju pomirenju.

Sećaju se samolepih stvari i trenutaka, ispočetka ne vide da je možda ta osoba pogrešna za njih ili se ogrešila o njih. Ali kada jednom uvide i utuve u svoju glavu da je gotovo, nema nazad. Potrebno im je određeno vreme da prebole, u tom periodu je najbolje da izbegavaju društvene mreže.

Pixabay
 

Blizanci

Osobe rođene u znaku Blizanaca daju utisak da su u idealnoj, harmoničnoj vezi, a sledećeg trenutka su već raskinuli. Zabavni su i često nezadovoljstvo kriju iza osmeha. Brzo će pobeći ako misle da veza ne vodi nikuda.

Uvek imaju spreman plan B, u slučaju da veza krene stranputicom, posvetiće se ili karijeri ili će obnoviti neki stari žar.

 

Profimeda
 

Rak

Kao što verovatno svi znaju, Rakovi su veoma emotivni i osećajni. Potrebno im je da ih obasipate ljubavlju. Ukoliko se osećaju zapostavljeno ili imaju utisak da im ne uzvraćate dovoljno, mogu biti veoma ljubomorni pa čak i posegnuti za ucenom.

Nekada toliko umeju da budu posvećeni da guše. A sa druge strane umeju da se bore za onog za kojim žude. Nakon raskida potrebno im je određeno vreme da prebole i prihvate stvarnost.

Lav

Lavovi su veoma tvrdoglavi u vezi i umeju da se ponašaju kao prave dive. Muškarci rođeni u znaku Lava imaju preterano lepo mišljenje o sebi. Stalno imaju potrebu da dokažu da partner nije u pravu i da druga strana treba da se izvini za nešto.

Kada su ostavljeni od strane partnera, ubeđeni su da će se partner vratiti jer su prosto nezamenljivi. Povremeno mogu biti isfrustrirani. Moraju naučiti kako da prave kompromise ili koegzistiraju u vezi ukoliko žele da je održe.

Profimedia
 

Device

Osobe rođene u znaku Device su prizemne i čvrsto stoje sa obe noge na zemlji. Već u samom startu veze će probati da uklone nedostatke u vezi, kako se ne bi dalje produbljivalo. Ukoliko su u vezu uložili previše vremena, emocija i novca, gledaće da održe vezu po svaku cenu.

Njihov zemljani aspekt im pomaže da održe ravnotežu kada je porodični život u pitanju. Ukoliko primete da im predstoji raskid, daće sve od sebe da do njega ne dođe, ali ako je raskid neizbežan, popustiće.Negativna stvar je da će se okrenuti poslu kako bi popunili prazninu, a onda teško pronalaze novog partnera.

Pixabay
 

Vaga

Vage žude za balansom u životu. Oni i vezu vide kao svojevrstan ugovor, koji ako nije ispoštovan, budu osramoćeni i povređeni. Žele da se partner iznova zaljubljuje u njih i potrudiće se da se to i desi.

Trude se da održe dobru atmoferu čak i kada su raskidi u pitanju, gledaće da to predstave kao dobru priliku za njih. Ravnoteža im je najvažnija, stoga ako ne funkcioniše ovde, naći će nekog drugog sa kim će funkcionisati.

Profimedia
 

Škorpija

Škorpije su osobe koje pršte od emocija. Vole jako ali kada mrze, mrze još jače. Kada su povređeni u stanju su da pletu mrežu oko bivšeg i kuju zavere. Posebno ako su jako voleli i bili povređeni, intenzitet mržnje koju osećaju je nemerljiv.

Umeju da budu veoma manipulativni i željni su moći. Vole da dominiraju i uvek će naći način da budu glavni u vezi. Traže i žele posvećenog partnera koji će ih obožavati i diviti im se.

Profimedia
 

Strelac

Strelčevi su veoma emotivni, žude za romantikom i vodi ih požuda. Slobodnog su duha. Mogu imati poteškoća da se obavežu. Za njih je poligamija vrlo prihvatljiva, skoro pa normalna.

Žele da i je veza energična i ispunjena. Ukoliko im partner to ne pruži, potražiće negde drugde, ni prevara im nije strana. U slučaju raskida, imaće masku tuge, a u stvari su već uveliko u novoj vezi.

Profimedia
 

Jarac

Jarčevi su generalno vredni, bilo da je u pitanju karijera ili partnerski odnos. Vredno rade i trude se da održe ravnotežu u kancelariji i van nje, privatno. Kada bi partner pokušao da ih ostavi, probaće razgovorom da izgladi sve i da ih ubedi u suprotno.

Jednostavno žele da očuvaju porodicu na okupu. Prilično su lojalni. Sa druge strane, ako veza postane otrovna po njih, ili saznaju da ih špartner vara, podići će neprobojan zid.

Profimedia
 

Vodolija

Osobe rođene u znaku Vodolije u isto vreme mogu biti i vrlo posvećene i manipulativne. Mrze raskide. Sa druge strane ako se ne osećaju prijatno u vezi i počinje da ih guši, izmanipulisaće partnera da raskine umesto njih.

Ne vole dramu i agresiju, smatraju da se sve može rešiti razgovorom. Takođe, ako smatraju da bi im negde drugde bilo bolje, neće se libiti da odlutaju tamo i probaju.

Pixabay
 

Ribe

Osobe rođene u znaku Ribe su uglađene, namazane i slobodoumne. Žele da osoba sa kojom su u vezi ispunjava njihove potrebe u potpunosti. Prosto prelaze iz jedne veze u drugu, a da prethodno nisu ni svesne da su već u vezi. Sklone su sanjarenju i očekuju od partnera stvari koje se ne mogu ispuniti.

Ukoliko ostanu u jednoj vezi, očekivaće da ta osoba u potpunosti ispuni sva njena očekivanja, u suprotnom će postati depresivni. Duge veze su za njih veoma teške i pravi izazov, ali u slučaju raskida umeju da postanu depresivni. U tom slučaju, bivši partner bi  morao potpuno da nestane kako bi nastavili dalje.

 

BONUS VIDEO:

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: luftika.rs

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike