4 muška horoskopska znaka Zodijaka koja se teško zaljubljuju!

19.03.2022

12:04

0

Zaljubljuju se toliko sporo i oprezno da ponekad postanu iritantni

4 muška horoskopska znaka Zodijaka koja se teško zaljubljuju!
profimedia-0532176058 - Copyright Profimedia

Prebrzo zaljubljivanje može da bude vrlo problematično, a ovi horoskopski znakovi definitivno nemaju problem s tim.

Profimedia
 

Rak

Najveći emotivci među horoskopskim znakovima ujedno se i najsporije zaljubljuju iz vrlo jednostavnog razloga – jer jednom kad se zaljube, zaljube se jače od bilo kog drugog.Rakovi ne prihvataju polovična rešenja kad je u pitanju ljubav, zato će radije da budu sami, nego u vezi u kojoj nisu zaljubljeni preko ušiju.

Profimedia
 

Vodolija

Oni misle da je zaljubljivanje divna pojava – za druge. Sebe ipak više vole da vide u slobodnijoj varijanti, zato svoj ljubavni život drže na poprilično osnovnom nivou.Muškarac Vodolija kasno ulazi u brak, a neobavezne veze su mu omiljene.

Pixabay
 

Devica

Device se teško opuste i ne veruju drugima, zato je za njih zaljubljivanje složen proces koji vrlo često propadne.Teškon se zaljubljuju,ne vide kod partnera vrline  već prvo uočavaju mane.Opsesivni su što se pedanterije tiče vole partnerke koje su izuzetno pedantne.

Profimedia
 

Jarac

Prosečan Jarac zna tačno šta želi u ljubavi i tačno kako treba da izgledati osoba u koju će se zaljubiti. Ne prihvataju ništa manje od idealnog, a jednom kad pronađu svoju idealnu polovinu, vrlo brzo shvataju da i ona ima svoje mane. Zato se često odljubljuju i traže dalje.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: cicimici.com

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike