Još ništa od Belmine pesme: Zvezda „Granda" otkrila detalje razgovora zbog kog se predomislila!

23.12.2021

22:36

0

Mlada pevačica je ipak rešila da se time bavi početkom iduće godine. Kako priznaje, jednako je i uzbuđena i u strahu od reakcija publike

Još ništa od Belmine pesme: Zvezda „Granda" otkrila detalje razgovora zbog kog se predomislila!
belma-huseinefendic55 - Copyright Youtube screenshot / ,,Zvezde Granda"

Belma Huseinefendić doživela je veliki uspeh tokom takmičenja u talent-šouu „Zvezde Granda". Velikim talentom, ali i zanimljivim odevnim kombinacijama gotovo je sve vreme „držala pažnju" javnosti.

Zatim, u potpunosti se skoncentrisala na karijeru i rešila da u decembru načini veliki korak napred - obraduje publiku novom pesmom. Ipak, plan je „premestila" za januar 2022. i to zbog tetke. 

„Poslušala sam je!"

Kako je objasnila, ona ju je posavetovala da ne izlazi iz stare godine u novu sa dugo pripremanom numerom, a mlada pevačica ju je poslušala.

- Radim na nekoj pesmi i jedva čekam da izađe. Ja sam htela da je objavim u decembru, međutim tetka mi je rekla nešto što mi je zazvonilo u glavi, a to je da ne treba sa tim da završim godinu, već da počnem novu i time započnem jednu novu priču. Tako da sam je poslušala. Čućete pesmu u januaru, mada koliko sam uzbuđena zbog toga toliko se i plašim reakcija ljudi - priznala je Belma, piše „Grand onlajn".

 

Podsećanja radi, Belma Huseinefendić se bila plasirala u finale protekle sezone takmičenja „Zvezde Granda”, pod mentorskom palicom Jelene Karleuše.

Jelena je sa velikom pažnjom pripremala svoju kandidatkinju, a pored pevanja, njih dve su se veoma fokusirale i na scenski nastup. JK je čak Belmi davala i neke od svojih skupocenih kreacija da u njima nastupa na poznatoj sceni, pa joj pojedine potom i poklonila.

Privatna arhiva/ Belma Huseinefendić
 

Jednom prilikom, za 24sedam je otkrila kako su joj protekli dani pred finale, koje je provela u domu Jelene Karleuše i Duška Tošića:

– Pripremale smo se psihički za finale, zatim bavile time šta da obučemo, razgovarale o nekim dešavanjima, ali i daljoj karijeri. Upoznala sam i njene ćerke, supruga Duška i čast mi je što mogu da kažem da sam bila u jednoj takvoj porodici koja me je otvorenih ruku dočekala. Nije bila atmosfera kao da je Jelena mentor, a ja kandidat, nego je sve delovalo porodično kao da mi je Jelena majka. Baš je divna i brižna žena, ali i mama i supruga. Najviše sam se igrala s njenim psom Bukijem, koji je bio prešarmantan i rekla sam Jeleni da ću verovatno doći jedan dan i ukrasti joj psa (smeh) ...Što se tiče njene kuće, naravno da je sve fascinantno, zato što je sve stilski uređeno i prelepo izgleda. Meni se najviše dopao dnevni boravak.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike