Karleušina kandidatkinja očekivala bolji plasman: Trudila sam se sa svojom mentorkom

03.07.2021

19:41 >> 19:46

0

Autor: D. Božović

Belma Huseinefendić je došla do velikog finala Zvezda Granda i ušla u top 10

Karleušina kandidatkinja očekivala bolji plasman: Trudila sam se sa svojom mentorkom
Copyright Printscreen/Zvezde Granda

Finalistkinja muzičkog takmičenja „Zvezda GrandaBelma Huseinefendić je bila jedna od favorita, a u velikom finalu je zavredela deveto mesto.

Njena mentorka bila je Jelena Karleuša, kod koje je provela jedan dan pred finiš ovog takmičenja. U emisiji „Zvezde Granda Specijal“ Belma je objasnila zbog čega je plakala na samoj završnici:

Antonio Ahel/ATAImages/Instagram_belma.hfc

– Meni je baš bilo drago kada je Bojan prošao nakon prvog preseka. Ali bilo mi je žao jer znam koliko sam se trudila sa mojom mentorkom. Iz tog razloga mi je bilo žao. Nadala sam se boljem plasmanu – izjavila je ona, a potom priznala da je tek kasnije, kada su se slegli utisci shvatila kakav je uspeh postigla.

– Biti deveti u finalu sa samo 19 godina u ovakvom takmičenju pored šesto kandidata je ogroman uspeh! – dodaje ona.

Privatna arhiva/ Belma Huseinefendić

Podsetimo, Belma je u intervjuu za 24sedam otkrila kako se provela u vili na Dedinju, velelepnom domu popularne Karleuše.

– Pripremale smo se psihički za finale, zatim bavile time šta da obučemo, razgovarale o nekim dešavanjima, ali i daljoj karijeri. Upoznala sam i njene ćerke, supruga Duška i čast mi je što mogu da kažem da sam bila u jednoj takvoj porodici koja me je otvorenih ruku dočekala. Nije bila atmosfera kao da je Jelena mentor, a ja kandidat, nego je sve delovalo porodično kao da mi je Jelena majka. Baš je divna i brižna žena, ali i mama i supruga. Najviše sam se igrala s njenim psom Bukijem, koji je bio prešarmantan i rekla sam Jeleni da ću verovatno doći jedan dan i ukrasti joj psa (smeh) – našalila se učesnica takmičenja, te otkrila da ju je osim prijatne atmosfere, očarao i luksuzan dom pevačice, kojoj je suprug kupio vilu na Dedinju od fidbalera Dragana Stojkovića Piksija za više od dva miliona evra.

Privatna arhiva/ Belma Huseinefendić

Pročitajte još

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike