Ovu glumicu je najviše voleo Al Paćino, a onda je s njim prošla pakao - od strasti do borbe za starateljstvo

16.11.2020

15:12 >> 15:42

0

Glumica Beverli DAnđelo napunila je 68 godina, a pre 19 dobila je blizance sa najvećim zavodnikom u Holivudu

Ovu glumicu je najviše voleo Al Paćino, a onda je s njim prošla pakao - od strasti do borbe za starateljstvo
Copyright Profimedia

Glumica Beverli D’Anđelo i bivša partnerka Al Paćina, proslavila je 68. rođendan, a par iako se rastao 2003. posle šest godina veze, ostali su u dobrim odnosima.

Ovo je bila najduža romansa glumca koji važi za zavodnika najlepših lepotica, a tokom vanbračne veze sa Beverli dobio je blizance Oliviju i Džejmsa, koji danas imaju 19 godina. Par se upoznao na letu iz Njujorka u Los Anđeles, strast je bila jaka, a zatim su posle rođenja dece usledili problemi. Bolan rastanak nosio je i veliku borbu za starateljstvo. Kako je Beverli kasno zatrudnela, dodatni bračni problemi su joj još teže pali, ali su se “kockice” ipak kasnije složile, a sve zarad dobrobiti njihove zajedničke dece.

– Znali smo se svega tri meseca kada me Al pogledao i rekao da sa mnom želi da ima decu. Rekao je sve što sam želela da čujem tad. Međutim, zatrudnela sam uz pomoć veštačke oplodnje sa 48 godina, pa sam blizance rodila šest nedelja nakon svog 49. rođendana. Već u 51. godini bila sam samohrana majka – izjavila je Beverli ranije, tvrdeći kasnije da je Paćinu sve oprostila, iako ju je tokom mučnog rastanka, kako je tvrdila, uznemiravao i pokušavao da je kontroliše, a da nikad deci nije ni pelene promenio.

I Al je optuživao Beverli da je decu koristila kao taoce, ali je kasnije spustio loptu, pa je šaljivo komentarisao njihov odnos.

– Kod mene su deca tokom vikenda, jer Beverli zna da ne bih mogao tokom nedelje da im pomognem sa domaćim zadacima – govorio je glumac, dodajući da su mu deca najveća nagrada.

Pročitajte još:

Neprepoznatljivi Rasel Krou prošetao dve i po decenije mlađu devojku

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike