Viki Miljković još uvek ne može da se pomiri sa gubitkom: Za nju je ovo najbolnija tema

21.12.2021

22:51

0

Pevačica i dalje pati jer više nema oslonac

Viki Miljković još uvek ne može da se pomiri sa gubitkom: Za nju je ovo najbolnija tema
Viki Miljković ATAImages/Antonio Ahel

Viki Miljković je tokom svog života imala mnogo teških trenutaka, ali najteži su svakako kada je ostala bez oca, a onda i majke. Kako je rekla, još uvek ne može da se pomiri sa tim da ih nema.

Pevačica je priznala da je jako boli što ih je izgubila.

- Do smrti majke, smrt oca je bio najveći gubitak u mom životu. Znaš, imaš dva prsta pa posečeš jeden, posečeš drugi, pa koji te više boli... Boli i jedan i drugi. Majka je umrla prošle godine, nažalost sam ostala bez oba roditelja, i to je užasno teško. Kada mi je tata umro, imala sam majku, i nekako smo se i brat i ja privili uz nju i ona nam je bila zamena za sve to i još uvek ne mogu da se pomirim da ga nema - ispričala je pevačica u emisiji Magazin In.

Viki Miljković ATAImages/Antonio Ahel
 

Viki je kao jako mlada upoznala svoju srodnu dušu i sa nepunih 19 godina svojim roditeljima saopštila da ima ozbiljnu vezu.

- Imala sam sreću da sam jako mlada naišla na svoju bolju polovinu i mi smo evo već 30 godina zajedno. Nedostaje mi vremena, ali vremena da ga kvalitetno provedem u domu sa svojom porodicom. Imam ja vremena za sve, ali to vreme mi fali - ispričala je Viki i dodala:

- Dok su mi roditelji bili živi isto to mi je nedostajalo. Ja sam porodičan lik. Volim tu toplinu doma, sad mi i roditelji nedostaju, volim tu toplinu gde se sigurno osećam - priznala je pevačica.

Bonus video:

24sedam TV

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti