Nije krenuo stopama roditelja: Sin Viki i Tašketa ima 14 godina, a već je uspešan i osvaja medalje (FOTO)

22.11.2021

12:49

0

Autor: Marija Mitić

Uspeva da uskladi školske obaveze i treninge belog sporta

Nije krenuo stopama roditelja: Sin Viki i Tašketa ima 14 godina, a već je uspešan i osvaja medalje (FOTO)
taske i viki - Copyright ATAImages/ A.A.

Viki MIljković i Dragan Tašković Taške važe za jedan od najskladnijih parova na našoj estradnoj sceni, a iz braka dugog 27 godina imaju četrnaestogodišnjeg sina Andreja.

Za razliku od mnoge dece poznatih roditelja, o Andreju se u javnosti malo zna. Ono što je poznato jeste da nije krenuo stopama roditelja, već se opredelio za sport i to tenis, u kojem je veoma uspešan.

 

 

- Andrej je opsednut sportom. Bavi se tenisom, a nedavno je počeo da ide na turnire. Aktivno radi na fizičkoj spremi, to mu je sada u prvom planu - otkrila je ponosna mama svojevremeno, u intervjuu za Hello.

Sa samo 14 godina, Andrej je već osvojio mnoge medalje, a uspešno uspeva da sa treninzima uskladi i školske obaveze.

 

 

- Andrejovo školovanje i aktivnosti ne smeju da trpe zbog prirode mog posla, koji podrazumeva i ostanak do kasnih sati i česta putovanja. Svakog jutra ustajem pre sedam da mu pomognem da se spremi. Kad ode u školu, nastavim da spavam ili završavam obaveze - kaže pevačica koja neretko objavljuje fotografije sina na svom Instagram profilu.

 

 

Podsećanja radi, Dragan Tašković iz prvog braka ima ćerku Jelenu koja živi u Nemačkoj, sa kojom se Andrej odlično slaže.

– Naš sin i njegova sestra po ocu fenomenalno se slažu. On ide u nemačku školu, a ona mu pomaže oko domaćih zadataka i jezika. Jelena u Beograd dolazi samo tokom raspusta, pa on ima potrebu da je grli i ljubi, ali i da se svađa s njom. Naprosto vidi da se braća i sestre svađaju, pa tako i on iz čista mira izmisli neki razlog da se sporečkaju. Izuzetno su vezani jedno za drugo – rekla je Viki ranije.

Bonus video:

 

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike