Sloboda Mićalović „na meti" posle gostovanja u Beču: Glumica odmah odgovorila na „prozivke"! (FOTO)

20.12.2021

19:15

1

Na društvenim mrežama brzo je razrešila „zategnutu" situaciju, najpre izvinjenjem, a onda i objašnjenjem

Sloboda Mićalović „na meti" posle gostovanja u Beču: Glumica odmah odgovorila na „prozivke"! (FOTO)
nivea_sloboda_micalovic_22102021_012 - Copyright G.G./ATAImages

Sloboda Mićalović se, na iznenađenje mnogih, našla „na meti" jedne korisnice Instagrama koja joj je zamerila što nije izašla da se fotografiše sa publikom posle gostovanja u Beču koje se nedavno odvilo.

Iako je već bilo onih koji su stali na njenu stranu, glumica se i sama oglasila u komentarima ispod njene najnovije objave na pomenutoj društvenoj mreži pa najpre izvinjenjem „smirila" situaciju, a zatim i objašnjenjem nepoznatoj gospođi koja ju je gotovo iz čista mira „prozvala".

Toliko o poštovanju publike?!

- Veoma lepa i talentovana žena, svaka čast. Bila mi je veoma draga, ali nedavno je gostovala u Beču i nije htela da izađe kao ostale njene kolege glumci da se slika sa publikom, možda sam samo zbog nje došla u pozorište? Toliko o poštovanju publike - oštra je bila nepoznata žena, kojoj su i drugi, pored Slobode, pisali.

- ...Ona samo nije ispunila Vaša očekivanja, prethodna dva sata kvalitetne glume odjednom padaju u vodu? - pitali su je.

- Ja se izvinjavam, ali mogli ste da sačekate duže, izašla sam i slikala sam se sa ljudima koji su imali na umu da smo odigrali dve predstave zaredom i da nam je trebao mali predah - poručila je Mićalovićeva zatim, istakavši na neki način da za dramu nema mesta.

Instagram screenshot Sloboda Mićalović
 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike