Ema Roberts preživela pravu agoniju kako bi ostala u blagoslovenom stanju

16.11.2020

20:55

0

Autor: N. Lisinac

Ona očekuje prvo dete sa glumcem Garetom Hedlundom

Ema Roberts preživela pravu agoniju kako bi ostala u blagoslovenom stanju
Copyright Ema Roberts Foto: Profimedia

Američka glumica Ema Roberts već nekoliko meseci je u drugom stanju i uskoro bi trebalo da se ostvari u najlepšoj životnoj ulozi – majke. Ona je sada otkrila kroz koje sve probleme je prolazila pre nego što je ostala trudna.

Mlada glumica je progovorila o problemima s neplodnošću. Naime, njoj je pre izvesnog vremenskog period bila djagnostikovana endometrioza, pa joj je doktor tada savetovao da zamrzne jajne ćelije.

– Kad sam saznala da imam problema i da nisam baš plodna, bila sam šokirana. Osećala sam se čudno i imala sam osećaj kao da radim nešto pogrešno – rekla je ona.

S obzirom da je imala probleme još u tinejdžerskim danima, ona je poslušala doktora jer je želela da se ostvari kao majka u budućnosti, a danas živi svoj san jer joj se isti i obistinio. Upravo iz tog razloga ona je lepu vest u početku skrivala, te su za trudnoću znali samo najbliži ljudi.

Trudna Ema Roberts Foto: Profimedia

-Zadržala sam to za sebe, moju porodicu, mog partnera, nisam htela da smišljam neke velike planove koji se neće ostvariti. Ova trudnoća me je naučila da jedini plan koji možeš imati jeste taj da plana nema – ispričala je glumica i dodala:

– Hrana i spavanje nisu više isti kao pre kad si trudan. Ali zdrava sam, i na tome sam najviše zahvalna. Vidim svoje telo kako se menja iznutra baš drastično i to je čudno iskustvo. Iznenađujuće, a prelepo. A onda opet, s druge strane, ima dana kada se osećam kao da me neko oteo.

Pročitajte još:

Moda za trudnice: Ema Roberts pokazala da se ne morate odreći trenda i lepe garderobe ni tokom drugog stanja

Ema Roberts blokirala majku na Instagramu: Morala sam, nisam imala kud!

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Daily Mail

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike