Poznato je sa kim će Jovana voditi Jutarnji program na Željkovoj televiziji

16.11.2020

22:57

0

Autor: N. Lisinac

Ona će se na male ekrane vratiti 30. novembra na televiziji K1

Poznato je sa kim će Jovana voditi Jutarnji program na Željkovoj televiziji
Copyright Printscreen/ Youtube/Prva TV

Već je poznata informacija da će Jovana Joksimović svoj voditeljski posao nastaviti na televiziji K1, koja je u vlasništvu njenog supruga Željka Joksimovića.

No, ono o čemu se dosta spekulisalo, jeste i da li će rad nastaviti u dobro poznatom tandemu sa Srđanom Predojevićem ili ne.

Od kada je  potvrđena vest da Jovana počinje da radi na pomenutoj televiziji, u medijima se dosta spekulisalo da Srđan neće nastaviti da sarađuje sa njom, a to je sada i zvanično jer je poznato i sa kim će Joksimovićeva voditi Jutarnji program.

Naime,  prema nezvaničnim saznanjima, Jovana će Jutarnji program zajedno voditi Manja Grčić, koja ima više od 15 godina iskustva u medijskoj industriji.

Manja Grčić Foto: ATAimages/Antonio Ahel

Grčićeva je diplomirala novinarstvo na prestižnom fakultetu žurnalistike u Engleskoj, a svoju novinarsku karijeru započela je na BBC-iju.

Nakon rada na britanskom Javnom servisu, vraća se u Beograd i postaje deo informativne redakcije televizije B92. Manja je bila i savetnik  za odnose sa javnošću u američkoj agenciji USAID,  a takođe i direktor firme Media System na televiziji Pink.

Inače, kako je Manja svojevremeno izjavila u intervju za Wannabe magazin, ona je zajedno sa Željkom Joksimovićem napravila tri televizije – K1, TV Doktor i Kazbuka.

Pročitajte još:

Jovana Joksimović ponovo na malim ekranima?

Jovana Joksimović se oglasila posle vesti o otpuštanju: Traje rat na društvenim mrežama između Prve i voditeljskog para! (FOTO)
 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Telegraf.rs

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike