Ko je partner Marijane Mićić s kojim je danas dobila ćerku: Sin je poznatog pevača (FOTO)

17.12.2021

19:06

0

Autor: Marija Mitić

Ljubav lepe glumice i Miloša Marjanovića traje osam godina, a danas je i krunisana prinovom

Ko je partner Marijane Mićić s kojim je danas dobila ćerku: Sin je poznatog pevača (FOTO)
marijana - Copyright Printscreen Instagram/ marijanamicic

Voditeljka i glumica Marijana Mićić porodila se danas i na svet donela devojčicu, kojoj su ona i njen partner Miloš Marjanović nadenuli ime Ana. Vest da je u drugom stanju, glumica je dugo čuvala u tajnosti, baš kao i identitet svog partnera. MIloš je inače po profesiji producent i sin je pevača Srđana Marjanovića.

Kako je jednom Marijana ispričala za domaće medije, Miloša je upoznala sasvim slučajno, na hodniku, a njihova ljubav od tada traje već osam godina.

 

 

 - Upoznali smo se na hodniku. Ja sam bila gladna, on je nosio neku hranu, pa sam ga primetila – rekla je jednom Mićićeva i ovaj susret pripisala sudbini.

 - Sigurno je da su sudbina ili svemir uradili svoj deo posla, ali smo nas dvoje i te kako zaslužni. Da moje i njegove akcije nisu nailazile na prave reakcije, veza sigurno ne bi trajala, bez obzira na ljubav -  rekla je Marijana ranije u intervjuu za magazin "Hello" pa dodala da ju je partner umnogome promenio nabolje.

 

 

 - Kad imate dvadeset i neku, burnije reagujete na svaki partnerov gest. U tim godinama manje je kompromisa, a više rasprava, pa veze brže pucaju. Kod nas se sve lepo poklopilo. Miloš je „u glavi tačan“ za odnose, pa je uspeo da i mene kanališe do granice da sada i ja isto reagujem.  On je znao je da u svakom trenutku reaguje kad mi dođu „žute minute“, što je uticalo na moje dalje ponašanje. To važi za mnoge situacije u kojima sam ranije bila sebična, zahtevna, ljubomorna, posesivna. On je sve to sveo na minimum - istakla je tada glumica o svojoj vezi i partneru.

Bonus video:

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike