Marija Šerifović o majci Verici, krizi i selidbi iz Beograda: Imam potrebu za mirom

17.11.2020

10:33 >> 11:24

0

Pevačica je otkrila kakvi su joj planovi u budućnosti, kao i to kako joj ide posao jutjuberke

Marija Šerifović o majci Verici, krizi i selidbi iz Beograda: Imam potrebu za mirom
Copyright ATAImages/ Antonio Ahel

Marija Šerifović nedavno je proslavila 36. rođendan, a tada je poručila šaljivo da se neće ponašati u skladu sa svojim godinama.

Ipak, u jednom od intervjua govorila je ozbiljno o nastupima koji joj nedostaju i da će njeni planovi sa muzikom sačekati zbog situacije sa pandemijom. Ona je otkrila i da li će se seliti iz Beograda, pričala je o finansijskoj krizi, ali i majci Verici. Na pitanje da li oseća krizu, pevačica je odgovorila:

– Trudim se da uskladim sve. Slagala bih kada bih rekla da ne osećam i ja, ali prosto postoje kolege muzičari sa znatno težom situacijom pa je neumesno da ja govorim o tome – kaže Marija, a zatim istakla kako joj ide posao jutjuberke.

– Ne bih da se tako lako odričem svog zvanja, ali i da se moji snimci tumače baš tako ozbiljno. Zasad mi je prezabavno i verujem da je važno da tako i ostane kako bih nastavila istim tempom. Dobre su i reakcije, što mi je posebno drago. Nisam u kontaktu sa jutjuberima i nisam im svakako konkurencija. Vidim da se dosta polemiše koliko se trenutno zarađuje putem digitalnih platformi. Svoje video-klipove snimam svojim telefonom i svakako nemam nameru da biznis razvijam u daljem smeru. Svima je jasno da je ovaj vek digitalizacije regulisao taj finansijski deo, pa ako i do toga dođe, ko bi se bunio – tvrdi ona. Verica Šerifović odlična je domaćica, a njena ćerka komentarisala je i svoje umeće kada je došla na ideju da se lati varjače i spremi tortu

ATAImages/ Antonio Ahel

– Verovatno svi već znaju koliko Verica fenomelano kuva, sa posebnim akcentom na poslastice. Pošto mi je zabavno da snimam blogove, došla sam na ideju da jedan video posvetim Kragujevcu i, naravno, priči sa Vericom. Ona je svakako pristala sa oduševljenjem i mislim da je bila vrlo ponosna, do trenutka dok me nije zagrlila – ispričala je Šerifovićeva i otkrila šta joj je potrebno u poslednje vreme.

– Nisam asocijalan tip, ali u poslednje vreme imam veću potrebu za mirom. Nisam planirala još uvek ništa da kupujem, ipak je vreme korone.

Pročitajte još:

Tijani eM su roditelji branili plastične operacije: I dalje pitam mamu i tatu za sve!

Ceca u provodu kod Dušice na rođendanu: Kome se to pevačica osmehuje?

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Blic

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike