Sofija Milošević: Luka i ja smo krili vezu jer je imao komplikovan odnos sa bivšom, a za mene se pričalo da rasturam brakove

17.11.2020

11:22 >> 15:22

0

Autor: D. I.

Manekenka se porodila početkom septembra, a prvi put pred kamerama priča o odnosu sa verenikom, kao i sinu Alekseju

Sofija Milošević: Luka i ja smo krili vezu jer je imao komplikovan odnos sa bivšom, a za mene se pričalo da rasturam brakove
Copyright Sofija Milošević i Luka Jović, Printscreen/Instagram

Manekenka Sofija Milošević otkrila je detalje veze sa fudbalerom Lukom Jovićem. Ona se osvrnula na početak njihove veze, objasnivši zašto su krili da su zajedno.

– Krili smo koliko god smo mogli jer je njegova situacija sa bvšom devojkom bila komplikovana, a već su počeli natpisi da ja razbijam tuđe brakove, što uopšte nije bilo tačno jer njih dvoje tada nisu bili zajedno. Ja sam krila i od mame. Malo je nezahvano bilo sve objašnjavati jer je njegov sin David tada imao četiri meseca i kako da objasnim svima njegovu situaciju sa bivšom devojkom – rekla je Sofija u Jutru na Prvoj televiziji.

Ona je istakla i da je već trebalo da bude u braku sa Lukom, ali da su zbog situacije sa koronavirusom odložili odlazak kod matičara. Što se porođaja sa malim Aleksejom tiče, Sofija je rekla da ništa nisu platili:

– Dobila sam zdravstveno osiguranje preko Lukinog kluba, ništa nismo platili, dobili smo samo patronažnu sestru. Nismo neko ko se razbacuje u današnje vreme – rekla je Sofija.

 

PROČITAJTE JOŠ:

Luka objavio fotografiju Sofije i Alekseja 

Sofija progovorila o prvim nedeljama majčinstva 

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Jutro Prva TV

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike